Valitse WordPress-toimisto, jolla on vankka osaaminen

Karhu Helsinki Oy on yksi maan kokeneimmista yritysten ja järjestöjen verkkosivustoja suunnittelevista toimistoista.

Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme tuloksellisia ideoita verkkosivuston suunnitteluun ja jatkokehitykseen. WordPress-osaamisemme on vahvaa ja projektipäällikkömme pitävät langat käsissään ja viestinnän sujuvana.

WordPress-toimistoja on Suomessa lukuisia. Meitä kiitetään erityisesti konseptisuunnittelun osaamisesta, teknisestä kyvykkyydestä sekä ystävällisestä ja ripeästä huolenpidosta.

Karhu on vahvimmillaan keskisuurien ja suurien WordPress-verkkosivustojen rakentajana. Siellä asiakkaamme saavat eniten hyötyä konseptisuunnittelun ja projektinhallinnan kokemuksestamme.

  • Ylivoimainen valtaosa töistämme hinnoitellaan kiinteästi etukäteen.
  • Laskutamme vasta kun työ on tehty ja tulokset hyväksytty.

Meiltä saat kaiken tarvittavan

Ajattelemme, että WordPress on luotettava työväline, joka mahdollistaa helppokäyttöisten ja tulosta tuottavien verkkosivujen rakentamisen ja ylläpidon tietoturvallisesti. Hankkeissamme ja kehitystä tehdessämme pääroolissa ovat kuitenkin teknisen työvälineen sijaan tavoitteet, logiikka, kävijäpolut ja sisältö.

Usein kysyttyä WordPress-työskentelystämme

Mitä WordPress-sivuston rakentaminen maksaa?

WordPress-projektiemme hinnat alkavat noin 20 000 eurosta ja projektien tyypillinen hintahaarukka on 30 – 80 000 euroa. Meillä on eniten annettavaa keskikokoisissa ja suuremmissa sivustohankkeissa.

Kuinka kauan WordPress-projektiin kannattaa varata aikaa?

Uuden WordPress-verkkopalvelun rakentaminen vie tyypillisesti aikaa 3-6 kuukautta. Yleensä meidät valitaan mittavampiin sivustoprojekteihin ja niihin on tärkeää varata aikaa riittävästi. Kokemuksemme mukaan realistinen aikataulu on projektien tärkein yksittäinen menestystekijä.

Miten WordPress-projekti etenee?

Vaihtelua on jonkin verran tapauskohtaisesti, mutta usein se menee näin: Projekti käynnistyy määrittelyllä. Sitä seuraavat konseptisuunnittelu sekä visuaalisen ilmeen ja käyttökokemuksen suunnittelu. Visuaalisia näkymiä ja konseptia koskevien kommenttikierrosten tuloksena saadaan hyväksytyt näkymät ja ominaisuudet, joiden perusteella käynnistämme teknisen tuotannon. Samaan aikaan tuotetaan sisältöä. Koulutamme asiakkaan sisältötiimin, joka yleensä vastaa sisällönsyötöstä. Huolellisen testaamisen jälkeen sivusto julkaistaan.

Mitkä työt hinnoittelette kiinteällä hinnalla?

Hinnoittelemme WordPress-verkkosivustoprojekteissa valtaosan työstä kiinteällä hinnalla. Asiakkaallamme on tällöin hyvät edellytykset hahmottaa projektin kulut etukäteen. Kiinteä hinta koskee kaikkia muita töitä paitsi järjestelmien välisiä integraatioita sekä eräitä muita teknisesti tai projektinhallinnan kannalta haastavampia tehtäviä, joiden tarkan työmäärän arviointi etukäteen ei ole mahdollista. Kerromme tarjouksissamme aina selkeästi, jos jotkin projektin osat ovat toteumahintaisia. Jatkokehitystyössä käytäntö vaihtelee tapauskohtaisesti.

Pidättekö huolta myös muiden tekemistä WordPress-sivustoista?

Kyllä. Olemme valmiit keskustelemaan myös muualla tehtyjen WordPress-sivustojen adoptoinnista. Meillä on sivustoadoptioista kattava kokemus.

Asiakkaita, joiden verkkosivuista vastaamme

Vaikuttaako siltä, että voisimme löytää yhteisen sävelen WordPress-projektissa? Toivomme ja uskomme näin. Järjestetään yhteinen keskustelutuokio ja selvitetään, miten voisimme edetä asiassa. Lähetä viesti tämän sivun lomakkeella, odotamme innolla yhteydenottoasi.

Jutellaan lisää – ota yhteyttä!

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.