Millaisia osaajia haemme

Koulutusta tai sertifikaatteja tärkeämpää meille on käytännön taitosi ja intosi. Sama pätee niin web-kehittäjiin kuin projektipäälliköihin ja seo-asiantuntijoihin.

Alamme on siitä mahtava, että se kehittyy vauhdilla. Into tutustua uuteen ja kulkea verkossa silmät auki ovat meitä yhdistäviä ominaisuuksia. Jaamme osaamistamme ja tietoamme toisillemme, sillä yleensä samankaltaisen pulman parissa on pyörinyt jo joku kollegoista.

Kulttuurikielemme on suomi ja valtaosa projekteistamme toteutetaan suomeksi, vaikka asiakaskuntaamme kuuluu myös englannin- ja ruotsinkielisiä yhteyshenkilöitä.

Uskomme yhteisön voimaan ja siksi olemme toimistolla läsnä vähintään yhden päivän viikossa. Täysin etätöissä meistä ei ole siis kukaan.

Päätyökalumme ovat avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmät WordPress ja Drupal. Monet kehittäjistämme osaavat molemmat järjestelmät, toiset taas ovat erikoistuneet syvällisesti jompaan kumpaan. Yhteistä kehittäjien osaamiselle ovat kirjainyhdistelmät PHP, JavaScript, HTML ja CSS. Joillekin olemme ensimmäinen työpaikka ja askel opiskelusta työelämään, toisinaan olemme saaneet joukkoomme koodaamisesta innostuneen alanvaihtajan ja osa meillä aloittavista uusista karhuista on web-kehittämisen rautaisia ammattilaisia.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä