Luotettava ja sympaattinen Drupal-osaaja

Olemme rakentaneet Drupalilla reilusti yli sata verkkosivustoa pörssiyhtiöille, tunnetuille järjestöille, julkiselle sektorille ja omien alojensa kärjessä työskenteleville pk-yrityksille.

Sivustojen teknisestä suunnittelusta ja tuotannosta vastaa Suomen kokeneimpiin kuuluva Drupal-teknologiatiimimme. Kokonaisuutta vievät eteenpäin tarmokkaat projektipäällikkömme, jotka pitävät langat käsissään ja viestinnän sujuvana.

Drupal-toimistoja on Suomessa useita. Meitä kiitetään erityisesti konseptisuunnittelun osaamisesta, teknisestä kokemuksesta sekä ripeästä ja ystävällisestä huolenpidosta.

Projekteissamme pääroolissa ovat tavoitteet, logiikka, kävijäpolut ja sisältö.

Piirroskuva karhu kävelee

Drupal on vahvimmillaan keskisuurilla ja suurilla verkkosivustoilla. Siellä saadaan merkittävin etu Drupalin skaalautuvuudesta, joustavuudesta, kehittyneestä informaatioarkkitehtuurista ja käyttäjäoikeuksista.

Asiakkaamme arvostavat myös, että projekteista maksetaan vasta kun työ on tehty ja tulokset hyväksytty.

Osaamme projektinhallinnan

Meidät kannattaa valita Drupal-kumppaniksi, mikäli toivot toimistoltasi vahvaa roolia projektin johtamisessa. Osaavat projektipäällikkömme vievät työskentelyä määrätietoisesti ja suunnitelmallisesti eteenpäin ja vastaavat siitä, että viestintä sujuu. Projektinhallinnassa, viestinnässä ja dokumentoinnissa käytössämme ovat modernit ja alan parhaiksi arvioidut työkalut.

Usein kysyttyä Drupal-työskentelystämme

Mitä Drupal-sivuston rakentaminen maksaa?

Drupal-projektiemme hinnat alkavat noin 30 000 eurosta ja projektien tyypillinen hintahaarukka on 50 – 120 000 euroa. Drupal on vahvimmillaan keskikokoisilla ja suuremmilla sivustoilla.

Kuinka kauan Drupal-projektiin kannattaa varata aikaa?

Uuden Drupal-verkkopalvelun rakentaminen vie tyypillisesti aikaa 4-9 kuukautta. Projektit ovat mittavia ja niihin on tärkeää varata aikaa riittävästi. Realistinen aikataulu on kokemuksemme mukaan tärkein yksittäinen Drupal-projektien menestystekijä.

Miten Drupal-projekti etenee?

Tapauskohtaista vaihtelua löytyy, mutta näin se usein menee: Käynnistämme projektin yleensä määrittelyllä. Sitä seuraa konseptisuunnittelu sekä visuaalisuuden ja käyttökokemuksen suunnittelu. Konseptia ja näkymiä koskevien kommenttikierrosten tuloksena ovat hyväksytyt näkymät ja ominaisuudet, joiden perusteella tehdään tekninen tuotanto. Samalla tuotetaan sisältöä. Koulutamme sisältötiimin, joka vastaa yleensä sisällönsyötöstä. Huolellisen testauksen jälkeen sivusto julkaistaan.

Mitkä työt hinnoittelette kiinteällä hinnalla?

Drupal-verkkosivustoprojekteissamme hinnoittelemme valtaosan työstä kiinteällä hinnalla. Tällöin asiakkaallamme on hyvät edellytykset hahmottaa projektin kulut etukäteen. Hinnoittelemme kiinteällä hinnalla kaikki muut työt paitsi integraatiot sekä eräät muut teknisesti tai projektinhallinnan kannalta haastavammat tehtävät, joiden tarkan työmäärän arviointi etukäteen ei ole mahdollista. Tarjouksissamme kerrotaan aina selvästi, mikäli jotkin osat ovat toteumahintaisia. Jatkokehitystyössä käytäntö vaihtelee tapauskohtaisesti.

Laskutatteko tosiaan kaiken vasta lopuksi?

Kyllä. Teidän ei tarvitse maksaa projektista euroakaan ennen kuin kaikki on valmista ja olette hyväksyneet työmme tulokset. Luotamme siihen, että saamme projektissa tuloksia aikaan ja että ne vastaavat sitä mitä olemme sopineet. Laskutusperiaatteemme ansiosta meillä on poikkeuksellisen kova motivaatio viedä projekteja eteenpäin ja päästä niissä maaliin.

Pidättekö huolta myös muiden tekemistä Drupal-sivustoista?

Kyllä. Keskustelemme mielellämme muualla tehtyjen Drupal-sivustojen adoptoinnista ja meillä on siitä kattava kokemus.

Hekin luottavat meihin

Ota yhteyttä – jutellaan lisää!

Vaikuttaako siltä, että voisimme löytää yhteisen sävelen Drupal-projektissa tai Drupal-sivuston huolenpidossa? Toivomme ja uskomme näin. Järjestetään yhteinen keskustelutuokio ja selvitetään, miten asiassa voitaisiin edetä. Olemme valmiina palvelukseen ja odotamme innolla yhteydenottoasi.

Jutellaan lisää – ota yhteyttä!

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.