Drupal-toimisto, joka haluaa tehdä asiakkaistaan onnellisia

Karhu Helsinki Oy on yksi maan kokeneimmista Drupal-julkaisujärjestelmää hyödyntävistä toimistoista. Olemme rakentaneet Drupalilla reilusti yli sata verkkosivustoa pörssiyhtiöille, tunnetuille järjestöille, julkiselle sektorille ja omien alojensa kärjessä työskenteleville pk-yrityksille. Visiomme on tehdä halutuimpia digitaalisia palveluita ja onnellisia ihmisiä.

Me Karhu Helsingissä konseptoimme, suunnittelemme ja rakennamme sivustoja Drupal-julkaisujärjestelmällä. Pidämme huolta jo rakennetuista sivustoista ja teemme niihin suunnitelmallista jatkokehitystä. Meille Drupal on työkalu, joka mahdollistaa helppokäyttöisten ja tuloksellisten verkkosivustojen rakentamisen ja tietoturvallisen ylläpidon. Projekteissamme ja kehitystyössämme pääroolissa ovat kuitenkin työkalun sijaan tavoitteet, logiikka, kävijäpolut ja sisältö.

Drupal on vahvimmillaan keskisuurilla ja suurilla verkkosivustoilla. Siellä saadaan merkittävin etu Drupalin skaalautuvuudesta, joustavuudesta, kehittyneestä informaatioarkkitehtuurista ja käyttäjäoikeuksista. Talossamme on vankka osaaminen myös WordPress-projekteista.

Meitä kiitetään erityisesti

  • konseptisuunnittelun osaamisesta
  • teknisestä kokemuksesta
  • ripeästä ja ystävällisestä huolenpidosta

Kaikki tarvittava Drupal-sivustolle, konseptista julkaisuun ja huolenpitoon

Meiltä saat kaiken tarvittavan Drupal-sivustojen rakentamiseen ja huolenpitoon. Meillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus verkkosivustojen määrittelystä ja konseptoinnista. Sivustojen visuaalisuuden ja käyttökokemuksen suunnittelevat omat verkkosivustoihin keskittyneet suunnittelijamme. Tarjoamme myös monipuolisia sisältöpalveluita.

Asiakkaamme arvostavat, että projekteista maksetaan vasta kun työ on tehty ja tulokset hyväksytty.

Piirroskuva karhu istuu

Sivuston teknisestä suunnittelusta ja tuotannosta vastaa Suomen kokeneimpiin kuuluva Drupal-teknologiatiimimme. Kokonaisuutta vievät eteenpäin tarmokkaat projektipäällikkömme, jotka pitävät langat käsissään ja viestinnän sujuvana.

Uskomme helppokäyttöisiin palveluihin

Me Karhu Helsingissä uskomme helppokäyttöisiin digitaalisiin palveluihin. Niillä luomme kasvua asiakkaillemme ja koko Suomelle. Meille keskeistä on suunnitella palveluita joiden käyttö on antoisaa sekä vierailijoille että sisältöä hallinnoivalle asiakkaamme tiimille. Drupal-sivustoja voi tehdä monella tavalla ja me haluamme erottua helppokäyttöisyydellä.

Talossamme asuu vankka tekninen osaaminen

Drupal-järjestelmällä saa hienoja asioita aikaan, kun järjestelmän tekniikka on hallinnassa. Meillä työskentelee yksi Suomen osaavimmista Drupal-teknologiatiimeistä. Teknisten asiantuntijoidemme vaihtuvuus on pientä ja kokemus rakennettu vuosien työskentelyllä. Rakentamamme Drupal-toteutukset ovat edistyksellisiä, luotettavia ja tietoturvallisia.

Ideoimme, konseptoimme ja teemme laadukasta designia

Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme toimivia ideoita verkkopalvelun rakentamiseen ja kehittämiseen. Olemme vuosien aikana hioneet prosessin, jolla viemme projekteissa määrittelyä ja konseptisuunnittelua tehokkaasti eteenpäin ja saamme tuloksia aikaan. Teemme kovasti töitä ymmärtääksemme asiakkaamme toimintaa ja luodaksemme konsepteja, ilmettä ja käyttökokemusta, jotka vievät kohti tavoitteita.

Osaamme projektinhallinnan

Meidät kannattaa valita Drupal-kumppaniksi, mikäli toivot toimistoltasi vahvaa roolia projektin johtamisessa. Osaavat projektipäällikkömme vievät työskentelyä määrätietoisesti ja suunnitelmallisesti eteenpäin ja vastaavat siitä, että viestintä sujuu. Projektinhallinnassa, viestinnässä ja dokumentoinnissa käytössämme ovat modernit ja alan parhaiksi arvioidut työkalut.

Kerromme kustannukset etukäteen ja laskutamme vasta, kun on valmista

Alalla joka on tunnettu ketterästä laskutuksesta erotumme toimintatavallamme, jossa ylivoimainen valtaosa töistä hinnoitellaan kiinteästi etukäteen. Vain integraatiot ja muutamat muut työmääräarvioinnin kannalta vaativimmat työt laskutetaan toteutuneeseen työmäärään perustuen.

Laskutamme sekä suuret että pienemmät projektit vasta sitten, kun kaikki työ on tehty ja asiakkaamme on hyväksynyt työn tulokset. Tämä antaa meille ylivertaisen motivaation saada valmista aikaan ja tuottaa laadukasta jälkeä.

Saatte kaikki oikeudet tekemäämme työhön

Piirroskuva karhu kävelee

Teillä on vapaus valita

Kun suunnittelemme ja rakennamme verkkopalveluita, kaikki oikeudet tekemäämme työhön tulevat asiakkaallemme. Voitte tehdä palveluiden jatkokehitystä kenen tahansa kumppanin kanssa. Emme pakota pitkäaikaiseen kumppanuuteen kanssamme, mutta rohkaisemme siihen hyvällä palvelulla ja jämptillä työskentelyllä.

Ripeä Huolenpitomme kerää kiitosta

Tukipalvelumme Karhu Huolenpito kerää asiakkailtamme eniten kiitosta. Huolenpidosta asiakkaamme saavat nopeaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua koko sivuston elinkaaren ajan. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea ja saamamme palautteen perusteella olemme onnistuneet siinä.

Osana Karhu Huolenpitoa vastaamme sivuston tietoturvasta. Seuraamme herkeämättä Drupalin tietoturvatilannetta ja reagoimme ripeästi, kun sivustolle tarvitaan tietoturvapäivityksiä.

Hekin luottavat meihin

Usein kysyttyä Drupal-työskentelystämme

Mitä Drupal-sivuston rakentaminen maksaa?

Drupal-projektiemme hinnat alkavat noin 30 000 eurosta ja projektien tyypillinen hintahaarukka on 50 – 120 000 euroa. Drupal on vahvimmillaan keskikokoisilla ja suuremmilla sivustoilla.

Kuinka kauan Drupal-projektiin kannattaa varata aikaa?

Uuden Drupal-verkkopalvelun rakentaminen vie tyypillisesti aikaa 4-9 kuukautta. Projektit ovat mittavia ja niihin on tärkeää varata aikaa riittävästi. Realistinen aikataulu on kokemuksemme mukaan tärkein yksittäinen Drupal-projektien menestystekijä.

Miten Drupal-projekti etenee?

Tapauskohtaista vaihtelua löytyy, mutta näin se usein menee: Käynnistämme projektin yleensä määrittelyllä. Sitä seuraa konseptisuunnittelu sekä visuaalisuuden ja käyttökokemuksen suunnittelu. Konseptia ja näkymiä koskevien kommenttikierrosten tuloksena ovat hyväksytyt näkymät ja ominaisuudet, joiden perusteella tehdään tekninen tuotanto. Samalla tuotetaan sisältöä. Koulutamme sisältötiimin, joka vastaa yleensä sisällönsyötöstä. Huolellisen testauksen jälkeen sivusto julkaistaan.

Mitkä työt hinnoittelette kiinteällä hinnalla?

Drupal-verkkosivustoprojekteissamme hinnoittelemme valtaosan työstä kiinteällä hinnalla. Tällöin asiakkaallamme on hyvät edellytykset hahmottaa projektin kulut etukäteen. Hinnoittelemme kiinteällä hinnalla kaikki muut työt paitsi integraatiot sekä eräät muut teknisesti tai projektinhallinnan kannalta haastavammat tehtävät, joiden tarkan työmäärän arviointi etukäteen ei ole mahdollista. Tarjouksissamme kerrotaan aina selvästi, mikäli jotkin osat ovat toteumahintaisia. Jatkokehitystyössä käytäntö vaihtelee tapauskohtaisesti.

Laskutatteko tosiaan kaiken vasta lopuksi?

Kyllä. Teidän ei tarvitse maksaa projektista euroakaan ennen kuin kaikki on valmista ja olette hyväksyneet työmme tulokset. Luotamme siihen, että saamme projektissa tuloksia aikaan ja että ne vastaavat sitä mitä olemme sopineet. Laskutusperiaatteemme ansiosta meillä on poikkeuksellisen kova motivaatio viedä projekteja eteenpäin ja päästä niissä maaliin.

Pidättekö huolta myös muiden tekemistä Drupal-sivustoista?

Kyllä. Keskustelemme mielellämme muualla tehtyjen Drupal-sivustojen adoptoinnista ja meillä on siitä kattava kokemus.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää

Vaikuttaako siltä, että voisimme löytää yhteisen sävelen Drupal-projektissa tai Drupal-sivuston huolenpidossa. Toivomme ja uskomme näin. Järjestetään yhteinen keskustelutuokio ja selvitetään, miten asiassa voitaisiin edetä. Lähetä viesti tämän sivun lomakkeella tai ota yhteyttä sopivaksi katsomaasi ihmiseemme. Olemme valmiina palvelukseen ja odotamme innolla yhteydenottoasi.

Lahjoitamme osuuden projektiemme tuotosta WWF Suomen työhön jääkarhun ja arktisen luonnon suojelemiseksi.

Löydetäänkö yhteinen sävel?

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.