Karhulla on asiaa

Karhut esittäytyvät: projektipäällikkö Fanny

Katja Heiskanen

Toimistomme proikkarihuoneeseen saatiin joulun alla iloinen tuulahdus, kun Fanny Tigerstedt aloitti projektipäällikkönä.  Fannylla on monipuolista kokemusta suurten kokonaisuuksien hallinnasta ja asiakastyöstä. Positiivista ja reipasta asennettakin hänellä riittää. Fanny tulee Karhulle viestintätoimistomaailmasta, joten digin ympärillä pyörivät projektit ovat ennestään tuttuja. Mitä muuta voisimme hänestä oppia?

Millainen koulutuksesi on? Mitä olet opiskellut?

Olen koulutukseltani matkailun restonomi. Lisäksi olen opiskellut tanssipedagogiikkaa, ravitsemusta, hyvinvointia ja liikuntaa sekä kauppatieteitä. Eli sydäntäni lämmittää asiakaslähtöinen liiketoiminta, markkinointi ja ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi. Ja olenhan toki koulutukseltani myös personal trainer!

Mikä oli ensimmäinen työpaikkasi? Mikä siinä oli parasta?

Ensimmäinen työpaikkani oli Hyvinkään autourheilijoiden kahviossa, kun olin 12 tai 13v. Keräilin ratamaksuja ja myin kahvia ja pullaa. Parasta oli, kun tuli tutuksi harrastajien kanssa, jotka kävivät sitten jututtamassa ja hauskuuttamassa työvuorojen aikana. Autourheilustahan en tiennyt mitään, mutta se ei onneksi menoa haitannut.

Miten vietät vapaa-aikasi?

Syöden, liikkuen ja reissaten. Harrastan tanssia muutamassa kisaavassa ryhmässä ja lisäksi treenaan kuntosalilla ja milloin missäkin. Uudet lajit ja liikkuminen on parasta. Paitsi juoksu, se on kamalaa. Tykkään myös hyvästä ruuasta, joten treffi-illat vietetään yleensä jossain uudessa kivassa ravintolassa tai kotona kokaten itse jotain vähän spessumpaa.

Mikä on ikimuistoisin reissukokemuksesi? Entä unelmien kohde, joka on vielä kokematta?

Hmm.. ainakin yksi ikimuistoisimmista reissukokemuksista on maailmanympärysmatkalta Nicaraguan Maissisaarilta.

Päätin snorklailupäivän päätteeksi lähteä illalla syömään yhteen saaren ravintoloista, jossa sinä iltana oli live musiikkia, ja johon sinä päivänä vuorostaan kerääntyi koko saaren matkaajat illastamaan. Olin ajoissa liikkeellä ja paikalla ei ollut vielä montaa ihmistä, joten istuin rauhassa nauttimaan tunnelmasta ja päättämään, mikä olisi illan ruokavalinta. Hetken päästä paikalle tuli eräs toinen yksin matkustaja, johon olin tutustunut jo edellisinä päivinä. Sitten joukkoon tuli hänen tuttunsa ja porukka alkoi kasvaa jokaisen tutuista. Lopulta rauhallinen viimeinen iltani saarella muuttui livemusiikin kautta extempore salsabileiksi, kun keikan päätyttyä esiintyjät siirtyivät katsojien joukkoon tanssimaan.

Lisätäkseni hieman jännitystä lähtöön, olin tietenkin jättänyt pakkaamisen viimetinkaan, unohdin laittaa herätyskellon päälle, enkä ollut saanut varattua aamulle lentoa, koska kukaan ei vastannut puhelimeen muutamaan vuorokauteen (ja lippu piti varata puhelimitse). Kerkesin kuitenkin klo 6.30 lähtevään veneeseen, kun heräsin vahingossa klo 5.47. Satamassa sain vielä paikallisilta heidän minulle poimimiaan mangoja matkaevääksi. Pääsin lennolle, sekä muutaman mutkan ja epämääräisen espanjankielisen lauseen jälkeen lopulta perille seuraavan kohteeseeni. Päivä oli melkoinen seikkailu!

Parhaat kokemukset syntyvät usein silloin, kun niitä vähiten odottaa.

Unelmien kohteita on lukemattomasti ja ne vaihtelee pienistä kylistä kokonaisiin maanosiin. Mutta tällä hetkellä haluaisin tosi kovasti mennä Filippiineille tutkimaan saaria ja moikkaamaan kummituseläimiä.

Projektipäällikkö Fanny Tigerstedt

Paras ruokamuisto?

Paras ruokamuisto on varmaan Italian Barista. Koko viikonlopun oli satanut ja olin ollut kipeänä. Aurinko alkoi vihdoin paistaa reissun vikana aamuna ja lähdettiin kävelemään satama-alueelle, jossa kalastajat olivat tulleet mereltä ja laittaneet tuoreet merenantimet esille. Muutamalla eurolla sai ostaa lautasellisen tuoreita merisiilejä tai ostereita ja palan leipää. Kioskista pystyi lisäksi hakemaan eurolla Peronin ja istuutua vaikka veneen päälle paistattelemaan päivää ja nauttimaan tuoreista herkuista.

Mitä haluaisit oppia?

Tekemään voltin, mutta pelottaa jo harjoittelukin.

Mikä on erikoistaitosi?

Osaan vähän kaikkea ihan hyvin, mutta erikoisen hyvin en oikeastaan mitään.

Mikä on viimeisin virheesi, josta olet ottanut opiksi?

Oppi: Spagaatin teko kylmiltään ei enää ole hyvä idea. Vaikka onnistuisi, niin jälkiseuraamukset on kivuliaat ja kestää pitkään. Virheen voi varmaan päätellä tästä opista..

Millaisia odotuksia sinulla on vuodelle 2020?

Odotan vuodelta uusia kohtaamisia ja seikkailuita, sekä vanhoja tuttuja asioita. Toivon, että opin paljon uutta ja pystyn myös tuomaan omalla osaamisellani apua jollekin muulle. Haluan nähdä, kokea ja tuntea – olla läsnä hetkessä ja kokea tämänkin vuoden merkitykselliseksi. Tässä samalla vastaus jo seuraavien vuosienkin varalle.

Tykkäsitkö tästä jutusta?

0
0
0
0
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaa juttu somessa
Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. Sisäiset linkit verkkosivustolla
  2. Huolenpito on palvelu ihmisiltä ihmisille
  3. NPS 85 – Huolenpitomme puisteli pölyt aiemmista tyytyväisyyskyselyiden ennätyksistä
Viime viikkoina eniten reaktioita herättivät
Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje