Karhulla on asiaa

Karhut esit­täy­ty­vät: pro­jek­ti­pääl­lik­kö Ansku

Karhu Helsinki

Olen jo pitkään suunnitellut aloittavani juttusarjan, jossa esittelen meitä karhuja. Päälukumme on viime vuosien aikana kasvanut vauhdilla ja tällä hetkellä meitä on 31, joista kaksi aloittaa työnsä tällä viikolla! Avaan pelin kirjoittamalla konkarikarhusta, projektipäälliköstämme Ann-Mari ”Ansku” Luomasta.

Kun puhumme kokemuksesta ja moniosaajuudesta digitaalisten ratkaisujen parissa, puhumme Anskusta. Hänen uransa Karhu Helsingissä, alunperin Verkkojulkaisut Oy:ssa, alkoi jo 17 vuotta sitten. Ensimmäinen työtehtävä oli AD-assistenttin pesti, jota seurasi vuodet web kehittäjänä pienessä digitoimistossa. Koodaus sai kuitenkin jäädä vuonna 2014, jolloin veri alkoi vetää projektijohtamisen pariin. Vaikka aikaa on kulunut, on Anskun rakentamista sivustoista mm. Sibeliustalo.fi edelleen täysissä voimissaan ja palvelee kävijöitään kunnialla.

Uudesta urasuunnasta ei oltu pahoillaan, sillä asiakasmäärän kasvaessa uudelle projektipäällikölle oli tilausta. Anskun ehdottomia vahvuuksia projektipäällikkönä ovat sisukkuus, ymmärrys teknisistä ratkaisuista ja pitkä kokemus digitaalisista palveluista yleensä. Arvata saattaa, kehen me kollegat tukeudumme tiukan paikan tullen.

Erikoistilanteet hallussa

Anskun hallitessa erikoistilanteet asiakkaiden kanssa, ovat ne hanskassa myös täällä toimistolla. Jo tutuksi tullut huudahdus ”Erikoistilanne, erikoistilanne!” kaikuu tiloissamme, kun jugurtti valuu Anskun kättä pitkin keittiön kokolattiamatolle. Taas. Vaikka työympäristöstämme ei iloa puutu muutenkaan, tuo Ansku omilla erikoistilanteillaan hymyn huulille vakavampanakin päivänä ja teemme sujuvasti tilaa, kun näemme Anskun kahvikupin kanssa.

Kaikki meidän yhteiset tekemiset täällä ovat ikimuistoisia. Ei pysty millään nimeämään vain yhtä!

K: Kerro vapaa-ajastasi, mitä harrastat? V: Vapaa-aikaani rytmittää puolisoni, 3-vuotias tytär ja koiramme Ruska. Ystävien kanssa kierrämme säännöllisen epäsäännöllisesti Escape Roomeja. Pakopelejä harrastamme myös ulkomaanmatkoilla, joista viimeisin oli yhdistetty perhelomaan Pohjois-Italiassa.

K: Missä on ollut vaikein Escape Room -kokemus? V: Pimeät, ahtaat paikat on edelleen aika pahoja. 

K: Missä kaikkialla olet asunut? Mistä olet kotoisin? V: Olen syntynyt Helsingin puolella, mutta asuimme tuolloin Espoossa, eli periaatteessa vastaus on Espoo. Pian sen jälkeen muutimme Helsinkiin ja täällä olen asunut siitä lähtien, nykyisin Munkkivuoressa.

K: Ainiin, harrastat myös työmatkapyöräilyä. Munkkivuoresta keskustaan onkin sopiva matka kulkea. Vai onko? V: Nojoo, kyllä siinä hien saa pintaan, mutta onneksi toimistolla pääsee suihkuun. Nastarenkaat on eilen vaihdettu alle, eli tekosyitä ei voi enää keksiä. 😉

K: Tuleeko mieleen jotain ehdottomasti ikimuistoisinta tapausta työurasi ajalta karhussa? V: Niin, onhan tässä ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Vaikea nostaa mitään ykköseksi. Kaikki meidän yhteiset tekemiset, kesäjuhlat ja peli-illat, meillä on täällä vaan niin kivoja tyyppejä.

K: Mikä on viimeisin virheesi, josta olet ottanut opiksi? V: Älä ikinä oleta, vaan varmista vielä uudestaan.

K: Mitä meinaat tehdä ensi viikonloppuna? V:  Vien ainakin tyttären tanssitunnille ja sitten mennään synttäreille. Toivottavasti olisi hyvä ilma, jos vaikka ehtisi nähdä aurinkoa.

 

 

Tykkäsitkö tästä jutusta?

0
0
0
0
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaa juttu somessa
Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. HTTP-virhekoodit – eli mitä näet silloin, jos nettisivu ei toimi kuten odotit
  2. Karhu Helsinki esittäytyi Huomenta Suomessa koiraystävällisenä työpaikkana – blogin hakukoneoptimointi tuotti mittavan medianäkyvyyden
  3. Googlen ilmaiset koulutukset
Viime aikoina eniten reaktioita herättivät
Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje