Karhu Helsinki on rakentanut internet-sivustoja suomalaisille yrityksille yli 20 vuotta. Meillä on rautainen kokemus, joka on kasvanut sadoissa vaativissa verkkosivuprojekteissa.

Verkkosivut ovat nykyisin tärkeämmät kuin koskaan aiemmin. Ne ovat yrityksen digitaalisen sisällön koti, josta voidaan jaella sisältöä kaikkiin niihin kanaviin, joissa yritys haluaa olla läsnä. Laadukkaasti rakennetuilla verkkosivuilla sisältö on yrityksen omassa kontrollissa ja omistuksessa. Sisältöä on helppoa tuottaa ja sivusto taipuu sisällön esittämiseen kaikilla sellaisilla tavoilla, joita tarvitaan yrityksen bisneksen kasvattamiseen. Myös sellaisilla, joita ei rakennusvaiheessa osata vielä kuvitella. Hyvät verkkosivut myös integroituvat saumattomasti yrityksen muihin järjestelmiin.

Verkkosivut ovat yrityksen digitaalisen sisällön koti, josta sisältöä voidaan jaella kaikkiin tarvittaviin kanaviin

Meillä on vankka kokemus visuaalisen ilmeen ja suoraviivaisen käyttökokemuksen suunnittelusta. Tunnemme sivustojen teknologian perusteellisesti. Rakentamamme sivustot tuovat asiakkaillemme tulosta viivan alle. Ne kasvattavat myyntiä, alentavat kustannuksia, vahvistavat imagoa, tuovat tehoa markkinointiin ja houkuttelevat hyviä ihmisiä töihin – niin asiakkaamme meille kertovat.

Näin verkkosivut syntyvät

Jokainen projekti on yksilöllinen kokonaisuus, mutta näin ne yleensä etenevät: aloitamme määrittelyllä, johon voi kuulua yksi palaveri tai useita workshopeja. Kun tavoitteet ja raamit on yhteisesti sovittu, aloitamme suunnittelun. Tuloksena on korkeatasoinen visuaalisuus, sujuva käyttökokemus, looginen rakenne ja perusta, joka antaa parhaat mahdolliset edellytykset hyvälle näkyvyydelle hakukoneissa.

Suunnittelun jälkeen alkaa tekninen toteutus. Rakennamme verkkosivustosta luotettavan ja toimivan kokonaisuuden, joka toimii eri selaimilla ja päätelaitteilla. Teemme sivustolle sovelluskehitystä ja integraatiot, joilla asiakkaamme bisnes tehostuu ja myynti kasvaa. Koulutamme sisällöntuottajat päivittämään sivustoa. Testaamme ja julkaisemme valmiin sivuston, johon kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Useimmista kilpailijoistamme poiketen lähetämme laskun vasta lopuksi.

Asiakkaamme tehtävänä on kertoa meille tavoitteistaan, kommentoida työmme tuloksia projektin eri vaiheissa sekä tuottaa tarkoituksenmukaista sisältöä tai antaa meille riittävät suuntaviivat sisällöntuotantoa varten. Muut projektin osa-alueet ovat meidän vastuullamme.

Kolme asiaa ratkaisevat yrityksen verkkosivujen menestyksen

Kun suunnittelemme ja rakennamme verkkosivuja, keskitymme näihin kolmeen asiaan. Kun nämä toteutuvat, sivusto maksaa itsensä nopeasti takaisin.

  1. Oikeanlaiset kävijät löytävät sivut. Valtaosa useimpien sivustojen kävijöistä tulee hakukoneista, joten hyvin tehty hakukoneoptimointi on yksi menestyksen edellytyksistä. Laadukasta kävijävirtaa voi kasvattaa myös monin muin tavoin. Oikeanlaiset kävijät ovat sivuston menestyksen lähtökohta.
  2. Kävijät vakuuttuvat. Ensivaikutelma luodaan laadukkaalla visuaalisuudella ja tekniikalla, joka toimii sujuvasti kävijän päätelaitteessa. Miellyttävä käyttökokemus syntyy siitä, että kävijä löytää etsimänsä ja pääsee tekemään ne asiat, joita hän tuli tekemään.
  3. Kävijät tekevät sen, mitä yritys haluaa heidän tekevän. Tästä käytetään termiä konversio. Jos sivustolla myydään jotain, mahdollisimman monen kävijän halutaan ostavan. Usein myyminen on vähemmän konkreettista. Konversio voi toteutua esim. liidin lähettämisellä, videon katselulla tai tuotedokumentin lataamisella. Korkea konversio rakennetaan huolellisella suunnittelulla, perusteellisella testaamisella ja jatkuvalla parantamisella.

Kokonaisvaltaista tai täydentävää palvelua

Kokonaisvaltaisten suunnittelu- ja toteutusprojektien lisäksi olemme hyvä valinta myös projekteihin, joissa tarvitaan pelkkää teknistä toteutusta tai vaikkapa vain visuaalista suunnittelua. Työskentelemme hyvin yhteen mainostoimistojen ja muiden asiantuntijayritysten kanssa. Täydennämme tehokkaasti myös asiakkaan omaa visuaalista tai teknistä osaamista.

Laadukas käyttökokemus mobiilissa ja tietokoneella

Rakennamme laadukkaita internet-sivuja ja verkkokauppoja, jotka palvelevat käyttäjiä heidän suosimillaan päätelaitteilla. Rakennamme sivustot responsiivisina ja ne tarjoavat laadukkaan käyttökokemuksen sekä mobiililaitteilla että tietokoneella. Sama sisältö tarjotaan kaikille käyttäjille ja sivusto mukautuu käyttäjän päätelaitteen ruutukokoon. Esimerkiksi tämä sivusto on responsiivinen. Julkaisujärjestelmistä Drupal tai WordPress on erinomainen pohja huippuluokan käyttökokemusten rakentamiseen sekä pienellä että isolla ruudulla.

Sivustojen käyttäjätutkimus ja hakukoneoptimointi

Palveluihimme kuuluvat myös nettisivujen käyttäjätutkimus ja jatkuva hakukoneoptimointi. Molemmista on hyötyä sekä nykyisen sivuston kehittämisessä että sivustouudistuksen yhteydessä. Tutkimusten ja analyysien avulla saadaan arvokasta tietoa verkkosivuston kehittämisen pohjaksi.

Pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous

Asiakkaamme Pauligista Selloon ja Kennelliitosta Metsänhoitoyhdistyksiin ovat tyytyväisiä osaamiseemme verkkosivustojen rakentajana ja kehittäjänä. Lähetä meille viesti alla näkyvällä lomakkeella tai pyydä tarjous. Otamme yhteyttä ensi tilassa.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää