Tarjoamme huolenpitopalvelua, jolla varmistetaan sivustojen ajantasaisuus, laatu ja tietoturva sekä päivittäjien mielenrauha.

Huolenpito on palveluistamme pidetyin: tuoreimmassa tyytyväisyystutkimuksessa vastaajista 92 % kertoi olevansa valmis suosittelemaan meitä kollegalleen. Huolenpidon asiakkaana et jää sivuston kanssa yksin, kun rakennusprojekti päättyy. Suosittelemme lämpimästi!

Hyvää huumoria palaverissa

Palvelun osa-alueet ovat:

  • Tietoturvapalvelu ja Drupal-päivitysten tuki
  • Käyttäjätuki
  • Sisältöpäivitykset ja muutokset sivuston ominaisuuksiin

Ystävällinen huolenpitotiimimme palvelee suomeksi ja englanniksi ympäri vuoden, jokaisena työpäivänä.

Tietoturvapalvelu ja Drupal-päivitysten tuki

Tietoturvapalvelu varmistaa, että palvelinympäristö on turvallinen. Seuraamme aktiivisesti Drupal-yhteisön Security Teamin lähettämiä tietoturvatiedotteita ja arvioimme kunkin tiedotteen kohdalla, edellyttääkö se toimenpiteitä sivustoilla. Mikäli tiedotteen perusteella jollain sivustolla havaitaan olennainen tietoturvauhka, siihen reagoidaan tekemällä moduuli- tai muita päivityksiä.

Drupal-päivitysten tuki pitää julkaisujärjestelmän turvallisena. Huolehdimme Drupalin versiopäivityksistä ja palvelinohjelmiston ajantasaisuudesta. Kun tarve niin vaatii, teemme tietoturvapäivityksiä erittäin nopealla aikataululla.

Kun Drupal-ympäristöön tehdään laajempia päivityksiä, vaativat ne usein muutoksia sivuston tekniikkaan tai palvelinasetuksiin. Teemme myös nämä muutokset osana huolenpitoa, eivätkä ne edellytä toimenpiteitä asiakkailtamme.

Käyttäjätuki

Tarjoamme Drupal-päivittäjille käyttäjätukea ja vinkkejä. Puhelimen ja sähköpostin välityksellä voimme neuvoa esim. sisällön päivittämisessä, käyttäjähallinnassa tai parhaiten toimivissa Drupal-käytännöissä. Tukihenkilöstöllämme on vahva Drupal-osaaminen ja he työskentelevät läheisessä yhteistyössä Drupal-kehittäjätiimimme kanssa.

Sisältöpäivitykset ja muutokset sivuston ominaisuuksiin

Huolenpitotiimimme on käytettävissä sisältöpäivitysten ja ominaisuusmuutosten toteutukseen. Jos tarpeena on esimerkiksi kuvat, bannerit tai graafiset elementit sivustolle, pienimuotoiset muutokset sivupohjiin tai sisältötyyleihin, Drupal-asetusten muutokset, käyttäjätunnusten luonti, oikeuksien muokkaus tai ihan yleinen ruuhka-apu päivityksissä, huolenpitotiimimme auttaa mielellään. 

Lisää Huolenpidon elämästä voit lukea artikkeleistamme

Kuinka ottaa yhteyttä Huolenpitoon – näin saat asiasi etenemään nopeasti
8 h Karhulinnassa – päivä Huolenpidon elämää