Tarjoamme huolenpitopalvelua, jolla varmistetaan sivustojen ajantasaisuus, laatu ja tietoturva sekä päivittäjien mielenrauha.

Huolenpito on palveluistamme pidetyin: tuoreimmassa tyytyväisyystutkimuksessa vastaajista 91 % kertoi olevansa valmis suosittelemaan meitä kollegalleen. Huolenpidon asiakkaana et jää sivuston kanssa yksin, kun rakennusprojekti päättyy. Suosittelemme lämpimästi!

Hyvää huumoria palaverissa

Palvelun osa-alueet ovat:

  • Tietoturvapalvelu ja Drupal- sekä WordPress-tietoturva- ja versiopäivitykset
  • Käyttäjätuki
  • Sisältöpäivitykset ja muutokset sivuston ominaisuuksiin

Ystävällinen huolenpitotiimimme palvelee suomeksi ja englanniksi ympäri vuoden, jokaisena työpäivänä.

Tietoturvapalvelu sekä tietoturva- ja versiopäivitykset

Tietoturvapalvelu varmistaa, että julkaisujärjestelmä ja palvelinympäristö ovat turvallisia. Seuraamme aktiivisesti julkaisujärjestelmiä kehittävien yhteisöjen tietoturvatiedotusta ja arvioimme kussakin tilanteessa, onko tarpeen tehdä toimenpiteitä sivustoilla. Mikäli tiedotteen perusteella jollain sivustolla havaitaan olennainen tietoturvauhka, siihen reagoidaan tekemällä moduuli- tai muita päivityksiä.

Drupal- ja WordPress-tietoturvapäivitykset pitävät julkaisujärjestelmän turvallisena. Huolehdimme Drupalin ja WordPressin versiopäivityksistä ja palvelinohjelmiston ajantasaisuudesta. Kun tarve niin vaatii, teemme tietoturvapäivityksiä erittäin nopealla aikataululla.

Kun Drupal- tai WordPress-ympäristöön tehdään laajempia päivityksiä, vaativat ne silloin tällöin muutoksia sivuston tekniikkaan tai palvelinasetuksiin. Teemme myös nämä muutokset osana huolenpitoa, eivätkä ne edellytä toimenpiteitä asiakkailtamme.

Käyttäjätuki

Tarjoamme Drupal- ja WordPress-päivittäjille käyttäjätukea ja vinkkejä. Puhelimen ja sähköpostin välityksellä voimme neuvoa esim. sisällön päivittämisessä, käyttäjähallinnassa tai parhaiten toimivissa käytännöissä. Tukihenkilöstöllämme on vahva Drupal- ja WordPress-osaaminen ja he työskentelevät läheisessä yhteistyössä Suomen kokeneimpiin kuuluvan kehittäjätiimimme kanssa.

Sisältöpäivitykset ja muutokset sivuston ominaisuuksiin

Huolenpitotiimimme on käytettävissä sisältöpäivitysten ja ominaisuusmuutosten toteutukseen. Jos tarpeena on esimerkiksi kuvat, bannerit tai graafiset elementit sivustolle, pienimuotoiset muutokset sivupohjiin tai sisältötyyleihin, Drupal- ja WordPress-asetusten muutokset, käyttäjätunnusten luonti, oikeuksien muokkaus tai ihan yleinen ruuhka-apu päivityksissä, huolenpitotiimimme auttaa mielellään. 

Lisää Huolenpidon elämästä voit lukea artikkeleistamme

Kuinka ottaa yhteyttä Huolenpitoon – näin saat asiasi etenemään nopeasti
8 h Karhulinnassa – päivä Huolenpidon elämää
 

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää