Drupal on hyvä valinta bisneskriittisille verkkopalveluille, joiden luotettavuus on välttämätöntä. Drupal-sivustot ovat poikkeuksellisen vakaita ja luotettavia. Ne toimivat nopeasti myös silloin, kun liikennemäärät ovat suuria. Drupalin tietoturva on erinomainen. Sivustojen luotettavuuden varmistaa Jelastic-pilvipalvelinympäristö.

Valpasta ja proaktiivista tietoturvaa

Drupalin maailmanlaajuista tuotekehitystä valvoo ja koordinoi erityinen turvallisuustiimi. He seuraavat jatkuvasti Drupalin ytimen ja moduulien kehitystä ja reagoivat nopeasti, mikäli tietoturvauhkia ilmenee. Kuten mitä tahansa suosittua ohjelmistoa, myös Drupalia vastaan hyökätään ajoittain. Drupal eroaa monista kilpailijoista siinä, että uhat neutraloidaan yleensä ennen kuin ne nousevat laajempaan tietoisuuteen. Monen kilpailevan julkaisujärjestelmän tietoturvaongelmat tulevat tunnetuksi median kautta.

Drupalin tietoturvaa seurataan herkeämättä ja uhkiin reagoidaan nopeasti.

Drupalilla on vahvat näytöt tietoturvan ja luotettavuuden saralta. Drupalia käyttävät verkkosivustojensa julkaisuun mm. USA:n Valkoinen talo, YK sekä Symantec, maailman suurin tietoturvayhtiö.

Projektityöskentelyä tiimissä

Luotettava Jelastic-pilvipalvelinympäristö

Karhu Helsinki tarjoaa edistyksellisen Jelastic-pilvipalvelinympäristön osana Drupal-toimituksia. Jelastic-ympäristö on turvallinen ja luotettava valinta, jossa kasvun vara ei lopu kesken. Jelastic-ympäristöjä pystytään skaalaamaan lähes rajattomasti liikennemäärän kasvaessa. Kun tavoitteena on kävijämäärän ja myynnin kasvattaminen, on Jelastic paras mahdollinen palvelinympäristö. Se kestää esimerkiksi tilanteissa, jolloin sivusto saa laajaa, yhtäkkistä näkyvyyttä mediassa tai SoMe-kanavissa.

Drupalilla rakennettu sivusto Jelastic-palvelinympäristössä on valmiina kävijäryntäykseen, jota useimmat yritykset toivovat.

Palvelinympäristö sisältää myös Drupal-ylläpidon ja -turvan

Tarjoamamme Jelastic-pilvipalvelinympäristyö on täyden palvelun Drupal-palvelukokonaisuus, joka sisältää järjestelmän tietoturvaseurannan sekä versio- ja tietoturvapäivitykset avaimet käteen -palveluna. Drupal on yksi maailman dynaamisimmin kehittyvistä julkaisujärjestelmistä ja se päivittyy säännöllisesti. Karhu Helsingin rakentama Drupal-sivusto Jelastic-ympäristössä pysyy aina laadukkaana, luotettavana ja tietoturvallisena.

Jelastic-sivustot näkyvät paremmin hakukoneissa

Jelastic tarjoaa olennaista etua sivustojen hakukoneoptimointiin. Jelastic-ympäristöstä julkaistu sivusto toimii nopeammin Googlen ja muiden hakukoneiden keskeisillä nopeusmittareilla mitattuna. Tämä tarkoittaa sitä, että Jelasticissa toimiva sivusto näkyy yleensä kilpailevan, perinteisessä palvelinympäristössä sijaitsevan edellä Googlen hakutuloksissa.

Kumppanina Planeetta Internet

Jelastic-ympäristön tarjoaa yhteistyökumppanimme Planeetta Internet Oy. Planeetta Internetin palvelut ovat kokemuksemme mukaan erittäin luotettavia ja tarjoavat toimialana parasta vastinetta rahalle. Planeetan asiakaspalvelu on nopeaa, ammattimaista ja ystävällistä. Olemme tehneet yhteistyötä useiden vuosien ajan ja kokemustemme perusteella voimme hyvillä mielin suositella Planeettaa.

Planeetta Internetin kanssa on ilo työskennellä. Palvelut toimivat luotettavasti ja asiakaspalvelu on ripeää ja osaavaa.

Rakentamamme Drupal-sivustot voidaan sijoittaa myös asiakkaan omaan tai valitun kolmannen osapuolen ylläpitämään palvelinympäristöön.

Lisätietoja Jelastic-pilvipalvelinympäristöstä löytyy Planeetta Internetin sivustolta.

Kysy lisää Drupalista

Kerromme mielellämme Drupalin tarjoamista mahdollisuuksista. Kysy lisää - täytä sivun alareunassa näkyvä lomake tai lähetä sähköpostia Timo Salmiselle, osoitteeseen timo.salminen@karhuhelsinki.fi. Olemme pikaisesti yhteyksissä.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää