Drupal Commerce sopii kaiken kokoisille verkkokaupoille. Sen moduuleilla rakentuvat kaikki verkkokaupan tarvitsemat toiminnot kuten tuotteiden hinnoittelu ja selailu, ostoskori ja raportit. Verkkokauppa voi toimia itsenäisesti tai saumattomana osana muuta Drupalilla rakennettua sivustoa. Avoimeen lähdekoodiin perustuva Drupal Commerce on räätälöitävissä yrityksenne tarpeiden mukaiseksi.

Luotettava verkkokauppa

Drupalilla tehdyt verkkokaupat ja sivustot ovat luotettavia, vakaita ja nopeita myös suurilla liikennemäärillä. Drupalin tietoturvaa valvoo erityinen turvallisuustiimi, joka reagoi nopeasti mahdollisiin uhkiin. Luotettavuuden varmistaa käyttämämme Jelastic-pilvipalvelinympäristö.

Drupal Commerce yhdistää suomalaiset verkkopankkimaksut sekä muut yleiset maksutavat saumattomaksi osaksi verkkokauppaa. Myös kansainväliset toteutukset syntyvät joustavasti, koska Drupal Commerce tukee erilaisia valuuttoihin, veroihin ja monikielisyyteen liittyviä ratkaisuja.

Verkkokauppa ja www-sivut samalla alustalla

Drupal mahdollistaa www-sivujen ja verkkokaupan rakentamisen samalle alustalle. Kuten Drupal-sivustot myös Drupal Commerce -verkkokaupat voidaan räätälöidä yrityksen toiveiden mukaiseksi niin visuaalisuuden kuin toimintojenkin osalta. Mobiilikäytön lisääntymisen myötä myös verkkokauppa kannattaa rakentaa responsiiviseksi.

Toimistotyöntekijä kirjoittaa läppärillä
  • Ylläpito on helppoa, kun käytetään vain yhtä käyttöliittymää
  • Konversion seuranta ja hakukoneoptimointi on yksinkertaisempaa toteuttaa
  • Verkkokaupan kehitys ja ylläpito kulkevat luontevasti yhdessä muun web-kehityksen kanssa

Drupal Commerce on avointa lähdekoodia

Karhu Helsinki rakentaa Drupalilla sivustoja ja verkkokauppoja, jotka ovat helppokäyttöisiä sekä niiden ylläpitäjille että loppuasiakkaille. Luomme verkkokaupalle näyttävän visuaalisen ilmeen, joka on yhtenäinen muun sivuston kanssa.

Kaikkien Drupal-ratkaisujen perusta on avoin lähdekoodi, jolloin ohjelmiston käytöstä ei tarvitse maksaa lisenssimaksuja ja kaikki resurssit voidaan kohdentaa palvelun rakentamiseen.

Avoimella lähdekoodilla toteutettu verkkokauppa mahdollistaa myös sen, että asiakkaamme voivat halutessaan jatkokehittää ja hyödyntää rakentamiamme sivustoja ja toimintoja rajoituksetta valitsemansa kumppanin kanssa.

Drupalilla voi rakentaa yrityksen liiketoimintaa kasvattavan kokonaisuuden.

Kun haluat käyttää vain yhtä järjestelmää, joka kattaa kaikki yrityksen verkkoliiketoiminnot, Drupal ja Drupal Commerce ovat luontevia valintoja. Verkkokaupan liittäminen kolmansien osapuolten järjestelmiin voidaan tarvittaessa toteuttaa API-rajapinnan avulla.

Tarjoamamme Drupal-ratkaisut rakennetaan aina sellaiseen muotoon, joka tukee parhaalla mahdollisella tavalla liiketoimintaanne.

Kysy lisää verkkokaupasta ja Drupal Commerce –toteutuksesta

Kerromme mielellämme lisää miten yrityksenne voi hyödyntää Drupalia. Voit täyttää tällä sivulla näkyvän lomakkeen tai lähettää sähköpostia Timo Salmiselle osoitteeseen timo.salminen@karhuhelsinki.fi 

 

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää