Karhu Helsinki on kaupungin sympaattisin digitoimisto. Tuotamme digitaalista palvelumuotoilua, rakennamme verkkosivustoja ja digitaalista markkinointia. Palvelumme kasvattavat asiakkaidemme myyntiä ja laskevat kustannuksia. Olemme yksi Suomen kokeneimmista toimistoista alallamme. Osaamisemme on kasvatettu yli 25 vuoden aikana sadoissa digitaalisen liiketoiminnan ja brandinrakennuksen projekteissa.

Karhu Helsinki on avainhenkilöidensä omistama. Työn teemme Suomessa ja tänne maksamme myös veromme.

Kokonaisvaltainen kumppani

Karhu Helsinki Oy on kokonaisvaltainen kumppani verkkosivustojen ja –palveluiden rakentamisessa, huolenpidossa ja kehittämisessä. Tyypillisessä projektissa vastuullamme on konseptisuunnittelu, visuaalinen ilme, käyttäjäkokemus sekä tekniikka. Kokonaisuutta täydennetään hakukoneoptimoinnilla, konversio-optimoinnilla, erilaisilla kampanjoilla, sähköisellä suoramarkkinoinnilla sekä sosiaalisen median toteutuksilla. Rakennamme palvelut niin, että ne tarjoavat laadukkaan käyttökokemuksen sekä mobiilissa että tietokoneella.

Tai osa tiimiä

Olemme hyvä valinta myös projekteihin, joissa tarvitaan esimerkiksi yrityssivuston visuaalista suunnittelua tai online-kampanjan teknistä toteuttajaa. Työskentelemme sujuvasti mainos-, viestintä- ja mediatoimistojen sekä teknologiatalojen kanssa. Hyviä tuloksia on syntynyt mm. yhdessä seuraavien yritysten kanssa: AdageBob the Robot, CanterComgate, Ellun Kanat, Grapevine, Havas Worldwide, HeyDay Pro, Kallan & Co, Keksi, Maineentekijät, Miltton, OtavamediaSEK, TaivasTieto, Tulos Helsinki, TBWA\Helsinki ja Vapa Media.

Avoin lähdekoodi, Drupal ja WordPress

Tärkeimmät työvälineemme verkkosivuja rakennettaessa ovat julkaisujärjestelmät Drupal ja WordPress sekä avoin lähdekoodi. Drupal ja WordPress ovat maailman kehittyneimpiä julkaisujärjestelmiä. Molemmat perustuvat avoimeen lähdekoodiin – niiden käyttö on maksutonta ja tuotekehityksestä vastaa maailmanlaajuinen asiantuntijayhteisö. Avoin lähdekoodi on asiakkaamme kannalta turvallinen valinta. Tekniikka perustuu testattuihin ratkaisuihin, joiden jatkokehitys on taattu. Asiakkaamme voivat rajoituksetta hyödyntää ja jatkokehittää avoimeen lähdekoodiin perustuvia ratkaisuja.

Meillä on vankka kokemus myös muiden julkaisujärjestelmien hyödyntämisestä. Olemme käyttäneet enterprise-sisällönhallintaan suunniteltuja SCL Tridion ja Adobe Experience Manager -järjestelmiä useiden vuosien ajan.

Rakennamme pitkäaikaisia asiakassuhteita

Haluamme rakentaa pitkiä asiakassuhteita ja olemme onnistuneet siinä. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä työmme jälkeen – useat heistä ovat tehneet töitä kanssamme jo reilusti yli kymmenen vuoden ajan. Tutkimme asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja yli 90 % heistä suosittelisi meitä kollegalleen.

Taloutemme on kunnossa

Olemme toimineet kannattavasti vuodesta 1996 lähtien. Liikevaihtomme 06/2021 päättyneellä tilikaudella oli 2,54 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 0,17 meur. Tavoittelemme kannattavaa ja maltillista kasvua. Vuodesta 2007 lähtien Suomen Asiakastieto Oy on arvioinut meidät yhdeksi Suomen Vahvimmista yrityksistä. 

Viime tilikausien avainluvut (12 kk)

  2017/06 2018/06 2019/06 2020/06 2021/06
Liikevaihto (meur) 1,94 2,02 2,21 2,34 2,54
Tilikauden tulos (meur) 0,21 0,05 0,03 0,17 0,17
Henkilöstön määrä keskimäärin 26 31 33 33 35

Pyydä meidät käymään

Kutsu meidät ideoimaan, miten yrityksessänne voitaisiin hyödyntää verkkopalveluita paremmin. Lähetä viesti täyttämällä alla näkyvä lomake, soita, tai lähetä sähköpostia.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää