Hyvä intranet tekee ihmeitä yrityksen sisäiselle viestinnälle. Kun intranet toimii, se tarjoaa olennaista ja ajantasaista tietoa kaikille työntekijöille. Se nopeuttaa päivittäistä työskentelyä ja luo tunteen yhteenkuuluvuudesta. Hyvä intranet tuo yritykselle nopeasti kustannussäästöjä, kun ihmiset voivat käyttää työaikansa tehokkaammin. Yli kymmenen vuoden aikana rakentamamme intranet-palvelut ovat tehneet kaikkea tätä. Intranet-palveluidemme alusta on Drupal.

Olennainen tieto löytyy nopeasti

Intranet on ennen muuta tietovarasto. Sinne kootaan yrityksen sisäinen ohjeisto ja dokumentaatio. Yleensä intranetissa on myös paljon ajankohtaista ja usein muuttuvaa tietoa. Tiedon määrä kasvaa tasaisesti vuosien kuluessa.

Toimistotyöntekijä kirjoittaa läppärillä

Sisällön looginen rakenne ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla, kun suunnittelemme intranet-palveluita. Mitä suuremmaksi intranet kasvaa, sitä tärkeämpää on, että palvelun käyttö on nopeaa, miellyttävää ja luontevaa. Intranet on työkalu, jonka tulee helpottaa jokaisen käyttäjänsä päivittäistä työtä.

Intranet on työkalu, jonka tulee helpottaa jokaisen käyttäjänsä päivittäistä työtä.

Oikeaa sisältöä oikeille ihmisille

Intranet voi olla koko henkilökunnalle avoin tai käyttäjäryhmittäin ja jopa henkilökohtaisesti räätälöity. Sisällön katselu- ja tuotanto-oikeudet suunnitellaan yhdessä rakenteen kanssa. Yleensä tietoa ei kannata suojata hienojakoisesti, ellei siihen ole selkeää syytä. Keskeisenä periaatteena on, että kävijät näkevät intranetissa vain heille tarkoitettua sisältöä ja siihen johtavia linkkejä. Kävijät mieltävät, että heidän intranet-näkymänsä on eheä ja looginen.

Sosiaalinen julkaiseminen innostaa osallistumaan

Intranet toimii tehokkaimmin henkilöstöä yhdistävänä tekijänä, kun kaikki pääsevät halutessaan vaikuttamaan palvelun sisältöön. Joskus tämä voi tarkoittaa helppojen päivitystyökalujen tarjoamista koko henkilökunnan käyttöön. Mikäli näin pitkälle ei haluta mennä, voi esimerkiksi keskustelufoorumi, blogin kommentointitoiminto tai avoin kysymyspalsta olla hyvä ratkaisu. Myös vaikkapa gallup tai tykkäämistoiminto innostavat kävijöitä osallistumaan. Rakennamme intranetejä, joihin on helppoa lisätä luotettavia yhteisöllisyyttä lisääviä toimintoja.

Suomen Kansallisooppera, Fonecta, Säteilyturvakeskus ja Teknoware ja monet muut ovat laittaneet sisäisen viestintänsä uuteen uskoon rakentamallamme intranetillä.

Onnistuneita intranet-projekteja jo vuosikymmenen ajan

Intranet-projektiemme tulokset puhuvat puolestaan. Esimerkiksi Fonectan, Teknowaren, Nestor Cablesin ja Säteilyturvakeskuksen sisäinen viestintä on saanut uutta virtaa rakentamastamme intranetistä. Rakennamme intranet-palveluita Drupal-julkaisujärjestelmällä. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous intranetin rakentamisesta tai uudistamisesta. Tarjoamme kiinnostavan ja kilpailukykyisen paketin.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää