Karhu Helsinki rakentaa Drupalilla nettisivuja ja digitaalisia palveluita, joiden kustannukset ovat tiedossa etukäteen. Yli 92% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista Drupal-toimistoista. Olemme rakentaneet suomalaisten yritysten digitaalista brandia ja liiketoimintaa yli 20 vuotta. Lahjoitamme osuuden projekteistamme WWF:n työhön jääkarhun ja arktisen alueen suojelemiseksi. » Ota yhteyttä

Työntekijä pitämässä esitystä

Tiimimme on Suomen huippua

Meillä työskentelevät maan kärkiosaajat Drupal-palveluiden määrittelyssä, suunnittelussa ja teknologiassa. Olemme rakentaneet satoja Drupal-sivustoja. Kokemus karttuu, koska ihmistemme vaihtuvuus on minimaalista – meillä viihdytään poikkeuksellisen hyvin.

Karhuja hymyilyttää kahvitauolla

Kerromme hinnat etukäteen ja laskutamme kun on valmista

Tarjouksissamme on projektille kiinteä hinta. Laskutamme vasta, kun on valmista ja olette tyytyväisiä. Tämä erottaa meidät muista Drupal-toimistoista. Meillä on ylivertainen motivaatio saada projekti valmiiksi ja lopputuloksesta laadukas. 

Työskentelyä yhdessä

Huolenpitoamme rakastetaan

Erotumme eduksemme erityisesti projektien välillä. Drupalin perusteellisesti tunteva huolenpitotiimimme palvelee teitä ja on rinnallanne sivuston päivityksissä ja kehittämisessä vuoden jokaisena työpäivänä. Huolenpito saa asiakkailtamme eniten kiitosta.

Petteri Kalaoja

Karhu Helsingin kanssa on hyvä tehdä töitä. Heidän kanssaan meillä on yhteiset tavoitteet ja koemme olevamme samalla puolella pöytää.”

Petteri Kalaoja
Digital Manager, Paulig
Hekin luottavat meihin:

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää