Tutustu meihin

Susa Helin

Susalla on pitkä kokemus projektinjohtamisesta eri kokoisissa viestinnän ja markkinoinnin projekteissa. Karhulla Susa aloitti keväällä 2021.

Ennen Karhulle siirtymistä Susa oli projektipäällikkönä yritysviestinnän parissa, Milttonilla, jossa hän johti laajoja projektikokonaisuuksia aina brändiprojekteista vuosikertomuksiin. Projekteissaan hän vastasi projektinhallinnasta, raportoinnista ja asiakkaan tavoitteiden täyttymisestä. Susan vahvuus on hallita kokonaisuuksia, unohtamatta kuitenkaan pienintäkään prosessin yksityiskohtaa. Aikataulussa pysyminen on hänelle aina kunnia-asia ja erilaisissa tiimeissä toimiminen tulee häneltä luonnostaan.

Verkkosivuilla Susalle on tärkeää käyttäjälähtöisyys ja tähän hän onkin perehtynyt mm. palvelumuotoilun opinnoissa. Karhulla Susan asiakkuuksiin kuuluu mm. kauppakeskus Sello, Plusterveys, Apteekkariliitto, Paulig Group ja Treston.

Vapaa-ajallaan Susa mielellään tekee pitkiä kävelylenkkejä, vetäytyy hyvän kirjan pariin tai kokoontuu ystävien ja perheen kanssa hyvän ruuan äärelle.

Asiakkaita, joiden onnen eteen teemme töitä