Avoimet työpaikat

Junior WordPress-kehittäjä

Senior WordPress-kehittäjä

Millaisessa tiimissä tykkäät työskennellä?

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa Fiskarsista Pauligiin ja Sellosta Oopperaan. Mukana on Suomen tunnetuimpia brandeja. Työkaverit ovat asiantuntevaa joukkoa (vaikka soittolistaltamme löytyykin hyvin rumia kappaleita). Noin neljänkymmenen ihmisen yhteisömme on myös useimpina päivinä hyvää ja innostavaa seuraa.

Valtaosa henkilöstöstämme on eri tavoin suuntautuneita web-kehittäjiä. Heidän lisäksi meiltä löytyy Huolenpidon tiimi, visuaaliset suunnittelijat, SEO- ja SEM-asiantuntijat, projektipäälliköt ja tukitoiminnot. Mukaan mahtuu niin uraansa aloittelevaa, alanvaihtajaa kuin alansa ammattilaiskärkeä. Erityisen innostuneita olemme PHP- ja JS-osaajista, jotka haluavat päästä osaksi tiimiä. Kiinnostuisitko?

Työ ja vapaa-aika tasapainossa

Meillä on rento ilmapiiri, mahdollisimman vähän byrokratiaa, katto korkealla, mutta organisaatio matala. Ideat ja kehitysajatukset kuunnellaan herkällä korvalla ja koko ajan etsitään yhdessä parempia tapoja työskennellä. Työajat ovat joustavat ja käytössä on työaikapankki, jonka saldoa voi hyödyntää arjen tasapainottamiseen. Työt tehdään meillä työaikana eikä töitä viedä kotiin. Seuraamme työaikaa, sillä uskomme työ- ja vapaa-ajan erottamisen tärkeyteen. Ylitöitä tehdään harvoin ja niistä sovitaan yhdessä joka kerta erikseen.

Ihmistemme hyvinvoinnin on osaltaan varmistamassa tavallista kattavampi työterveyshuolto ja lounas-, liikunta- sekä kulttuuriedut. Viihdykettä tuovat säännölliset peli-illat ja muu yhteinen tekeminen myös työajan ulkopuolella.

Emme lähetä sinua yksinäisenä konsulttitaistelijana ulkomaailmaan. Tiimimme työskentelevät tiiviissä yhteistyössä toimistollamme ja jauhavat kahvin lisäksi hurttia huumoria. Etätyöyhteydet toimivat, kun kaipaat vaihtelua toimiston näkymään, silloinkin kollegat ovat Slackissa lähellä. Sähkötuolit ovat muualla, mutta meiltä löytyy ergonomiset työpisteet sähköpöytineen jokaiselle.

Vanhaa koodia tulee kaikille vastaan silloin tällöin, mutta Coboliin et meillä tule törmäämään. 10 vuotta vanhat riippuvuudet eivät ole meidän juttu. Kehitysympäristömme on moderni ja työvälineet kunkin valittavissa.

Osaavat asiakkaat kumppaneina

Työskentelemme mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektien parissa. Asiakkaitamme ovat mm. Paulig, Sodexo, Patria, SAK, Suomen Kennelliitto, Rocla, Citycon, Treston, kauppakeskus Sello, Olympiastadion, Ammattiliitto Pro, Suomen Kansallisooppera, Wihuri, Martela ja Fiskars.

Sijaintimme on kätevä Helsingin Bulevardilla, jonne hilpaisee rautatieasemalta reilussa 10 minuutissa ja jonka ympäriltä löytyy lounastarjontaa kaikkeen makuun.

Lahjoitamme osan tuloksestamme WWF:n työhön jääkarhun ja arktisten alueiden suojelemiseksi. Olemme yksi Suomen Vahvimmista yrityksistä (Suomen Asiakastieto Oy) jo yli 10 vuoden ajan.

Ajatuksistamme kertoo blogimme ja Twitterin pikaviestit. Toimistomme elämää ja elintarvikkeita taas löytyy Insta-tililtämme.

Kuulostammeko sellaiselta yhteisöltä, jossa viihtyisit?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi kehittäjien esihenkilölle Camillalle osoitteeseen camilla.kuntsi@karhuhelsinki.fi tai toimari Joonakselle osoitteeseen joonas.hirn@karhuhelsinki.fi. Jos haet kehittäjäksi ja koodiasi löytyy jostain avoimesta repositoriosta, vinkkaathan linkillä profiiliisi. Vastaamme varmasti jokaiselle.

 

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää