Mainonta sosiaalisessa mediassa

Mainonta sosiaalisessa mediassa on tehokasta. Missään muualla mainontaa ei voida yhtä tehokkaasti kohdentaa henkilökohtaisten ominaisuuksien, sijainnin tai kiinnostuksen kohteiden perusteella.

Mainontaa kaikkiin suuriin SoMe-kanaviin

Me Karhu Helsingissä suunnittelemme ja tuotamme sosiaalisen median mainontaa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä. Vastaamme kampanjasuunnittelusta, mainosaineiston luovasta suunnittelusta ja kampanjatoteutuksesta. Asiantuntijamme seuraa kampanjan tehokkuutta ja tekee optimointia. Työn tuloksena sosiaalisen median mainontaan käytetyistä rahoista saadaan mahdollisimman paljon irti.

Sosiaalinen mainonta tavoittaa B2B-päättäjät

SoMe-mainonnan on perinteisesti ajateltu tavoittavan kuluttajat. Sen se tekeekin.

Mainonta SoMe-kanavissa on kuitenkin toimiva työkalu myös B2B-mainostajalle. Kun halutaan yrityspäättäjien huomio, hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointi voivat joskus olla haastavia työvälineitä juuri oikean kohderyhmän tavoittamiseen.

Sosiaalisessa mediassa tavoitetaan hyvinkin tiukasti rajattuja ryhmiä mm. kiinnostuksen kohteen perusteella. Ja tuloksellista B2B-mainontaa voidaan tehdä kaikissa suurissa SoMe-kanavissa, ei pelkästään LinkedInissä tai Twitterissä.

SoMesta poimittuun kontaktiin pidetään yhteys uudelleenmarkkinoinnilla

Kun oikeaan kohderyhmään kuuluva B2B-kontakti on kertaalleen saatu vierailemaan nettisivustolla, häntä voidaan muistuttaa yrityksen palveluista uudelleenmarkkinoinnilla eli remarketingilla viikkojen tai kuukausien ajan. Ärsyttävääkö? Joidenkin mielestä kyllä. Mutta samalla vastaansanomattoman tehokasta.

Sosiaalisen median mainonta toimii, kun nettisivusto uudistuu

Mainonta sosiaalisessa mediassa sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ollaan julkaisemassa uutta verkkopalvelua. SoMe-mainonta tuo sivustolle täsmälleen oikeanlaisia kävijöitä nopeasti. Kun verkkokauppa tai nettisivusto on avattu uudistuneena, kaikkein ensimmäiseksi sinne halutaan yleensä ydinkohderyhmä. Se löytyy varmimmin SoMesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää SoMe-mainonnasta

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä