Kokenut digitoimisto on kokonaisvaltainen kumppani verkkosivustojen ja –palveluiden rakentamisessa sekä niiden ylläpidossa ja kehittämisessä. Rakennamme tyylikkäitä palveluita, joita on helppo käyttää ja ylläpitää ja jotka vahvistavat brändisi näkyvyyttä.

Kun tarvitset digitoimistoa - pyydä meidät käymään

Autamme asiakkaitamme tehostamaan ja kasvattamaan liiketoimintaansa toimivilla ja luotettavilla verkkopalveluilla.

Vastaamme tyypillisessä projektissa

  • konseptisuunnittelusta
  • visuaalisesta ilmeestä
  • käyttöliittymästä
  • tekniikasta

Hakukoneoptimointikonversio-optimointi, erilaiset digitaaliset markkinointikampanjat, sähköinen suoramarkkinointi ja sosiaalisen median toteutukset täydentävät kokonaisuuden.

Ota meidät mukaan ideoimaan, kuinka verkkopalveluita voitaisiin hyödyntää yrityksessänne paremmin. Voit lähettää meille viestin alla olevalla lomakkeella.

Monipuolisia digitaalisia ratkaisuja

Verkkosivustotverkkokauppa sekä intranet- ja extranet-palvelut ovat asioita, joiden kanssa työskentelemme päivittäin.

Responsiivisuus toteutuu suurimmassa osassa rakentamistamme palveluista, jolloin mobiililaitteiden käyttäjille tarjottavasta sisällöstä ei tarvitse tinkiä. Sivusto mukautuu automaattisesti käytetyn laitteen ruudun kokoon ja käyttökokemus säilyy laadukkaana ja miellyttävänä.

Näyttävät sähköiset uutiskirjeet ja uutiskirjekonseptit teemme asiakkaillemme kansainvälisen ja helppokäyttöisen MailChimp-palvelun avulla. Voit tuottaa ja lähettää viestit itse tai halutessasi ulkoistaa uutiskirjeiden tuotannon meille.

Olemme Drupal-toimisto

Rakennamme verkkosivustoja ja verkkokauppoja ensisijaisesti avoimeen lähdekoodiin perustuvalla Drupal-järjestelmällä. Olemme Suomen suurimpia Drupal-toimistoja ja monet asiakkaamme ovat olleet yhteistyössä kanssamme jo useita vuosia.

Kotimainen digitoimisto

Olemme sympaattinen ja kokenut digitoimisto, joka on toiminut jo yli 20 vuotta. Karhu Helsinki Oy on sataprosenttisesti suomalainen yritys, jonka omistajat ovat suomalaisia ja kaikki työt tehdään Helsingissä. Olemme Koodia Suomesta ry:n jäsen.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää