Olemme päässeet tekemään töitä useiden uusien asiakkaiden kanssa. Siispä tarvitsemme lisää tekijöitä. Etsimme uutta assistenttia työskentelemään verkkopalveluiden hakukoneoptimoinnin (SEO) ja testauksen parissa, osana hyvää tiimiä ja yhdessä kiinnostavien asiakasyritysten kanssa.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat

 • hakukoneoptimointiraporttien koostaminen asiakkaillemme
 • verkkosivustojen testaus ja muutostarpeiden dokumentointi
 • digitaalisen mainonnan raporttien koostaminen
 • osallistuminen optimoinnin ja mainonnan suunnitteluun ja tuotantoon
 • muut tehtävät digipalveluiden ylläpidossa ja kehityksessä

Odotamme sinulta seuraavia asioita

 • tarkkuus ja huolellisuus
 • sinnikkyys ja kärsivällisyys
 • tarkka silmä yksityiskohdille
 • ystävällisyys ja asiakaspalveluhenkisyys
 • kiinnostus ja myönteisyys teknologiaa kohtaan
 • aktiivinen, omatoiminen ja avoin asenne työhön
 • halu oppia uutta
 • verkkosivuihin liittyvän perustekniikan ymmärtäminen
 • hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisu suomeksi ja englanniksi

Näiden osaamisesta on hyötyä, mutta ne voit myös oppia työtä tehdessäsi

 • Verkkosivustojen testauskäytännöt
 • Hakukoneoptimoinnin ja digimainonnan käytännöt ja tekniikat
 • Google Analytics
 • Nettisivujen sisällönhallinta

Toivomme että olet asiakaspalveluhenkinen moniosaaja, jolle digitaalisuus on arkipäivää. Seuraat digitaalisen maailman kehitystä ja suhtaudut innostuneesti uusiin asioihin.

Löydät kiinnostavaa sisältöä usein toistuvistakin työtehtävistä ja hoidat ne tinkimättömällä asenteella. Olet luontevasti vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa — erityisesti sähköpostitse, mutta myös puhelimitse ja henkilökohtaisesti. Olet ripeä tekemään töitä ja teet asiat kerralla oikein. Kiireiset aikataulut ja matkan varrella muuttuvat vaatimukset eivät saa sinua hermostumaan.

Toimit huolenpitotiimissä, joka asiakastyön lisäksi vastaa myös toimistomme arjen pyörittämisestä. Teet päivittäistä yhteistyötä hakukoneoptimonti- ja digimainonta-asiantuntijamme sekä projektipäälliköidemme kanssa.

Tarjoamme haastavaa työtä, jossa sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen. Alalla tapahtuu koko ajan uutta ja kiinnostavaa. Opastamme sinut tekemisen alkuun ja lähellä on ihmisiä, jotka ovat valmiina auttamaan, kun kysyttävää tulee. Toisaalta sinun tulee osata löytää vastauksia myös omatoimisesti.

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa Pauligista Pepsodentiin ja Kennelliitosta Oopperaan. Mukana on Suomen ja maailman tunnetuimpia brandeja. Työkaverit ovat asiantuntevaa joukkoa. Kolmenkymmenen ihmisen tiimimme on myös useimpina päivinä hyvää ja innostavaa seuraa.

Panostamme ihmistemme osaamisen kehittämiseen. Työt tehdään meillä työaikana eikä töitä viedä kotiin. Työehdot ovat kohdallaan ja asioista sovitaan joustavasti. Ihmistemme hyvinvoinnin on osaltaan varmistamassa tavallista kattavampi työterveyshuolto ja liikuntaedut.

Viihtyisä työympäristömme sijaitsee Lars Sonckin suunnittelemassa komeassa kivilinnassa, viiden minuutin kävelymatkan päässä Helsingin keskustan ytimestä. Toimistollamme tuoksuu säännöllisesti tuore leipä. Viihdykettä tuovat säännölliset peli-illat ja muu yhteinen tekeminen myös työajan ulkopuolella.

Hakuaika päättyi 24.11.2017.

 

Lisätietoja tehtävästä

Jättikö tämä ilmoitus avoimeksi kysymyksiä tehtävän sisällöstä ja vaatimuksista? Voit soittaa ja kysyä niitä koskevia tarkentavia kysymyksiä ma 13.11. klo 12.00-13.30 tai ma 20.11. klo 12.00-13.30 välisenä aikana.

Timo Salminen, toimitusjohtaja
Puh 050 518 0085
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@karhuhelsinki.fi

 

Karhu Helsinki Oy

Karhu Helsinki on kaupungin sympaattisin digitoimisto. Olemme rakentaneet suomalaisten yritysten digitaalista liiketoimintaa yli 20 vuotta. Teemme nettisivustoja ja digitaalista markkinointia, jotka kasvattavat asiakkaidemme myyntiä ja alentavat kuluja. Tärkein työvälineemme on Drupal.

Osuus projekteistamme lahjoitetaan WWF:n työhön jääkarhun ja arktisen alueen suojelemiseksi. Olemme yksi Suomen Vahvimmista yrityksistä (Suomen Asiakastieto Oy) jo yli 10 vuoden ajalta.

Työskentelemme mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektien parissa. Asiakkaitamme ovat mm. Paulig, Unilever, Sodexo, CWT Kaleva Travel, SAK, Suomen Kennelliitto, Rocla, Olympiastadion, Ammattiliitto Pro, Suomen Kansallisooppera, Suomen Palloliitto, Wihuri ja Säteilyturvakeskus.

Ajatuksistamme ja kuulumisistamme kertoo www.twitter.com/karhuhelsinki. Toimistomme elämää ja elintarvikkeita esittelee www.instagram.com/karhuhelsinki. Palvelumme ja asiakkaamme esittäytyvät osoitteessa www.karhuhelsinki.fi