Olemme päässeet tekemään töitä useiden uusien asiakkaiden kanssa. Siispä tarvitsemme lisää tekijöitä. Etsimme uutta huolenpidon assistenttia työskentelemään osana tehokasta tiimiä.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat

 • asiakkaidemme palvelu ja tuki sähköpostitse ja puhelimitse
 • asiakkaidemme verkkopalveluiden sisällönsyöttö ja päivittäminen
 • internet-sivustojen teksti- ja kuvamateriaalin kerääminen ja organisointi yhteistyössä asiakkaidemme kanssa
 • sähköisten uutiskirjeiden toteutus ja lähetys
 • verkkosivustojen testaus ja muutostarpeiden dokumentointi
 • moninaiset muut tehtävät digipalveluiden ylläpidossa ja kehityksessä

Nämä hallitsemalla pääset vikkelästi vauhtiin

 • ystävällisyys ja asiakaspalveluhenkisyys
 • kyky ja halu oppia uutta
 • laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen
 • kiinnostus ja myönteisyys teknologiaa kohtaan
 • aktiivinen, omatoiminen ja avoin asenne työhön
 • ulospäinsuuntautuneisuus
 • tarkkuus ja huolellisuus, mutta myös soveltamiskyky
 • hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisu suomeksi ja englanniksi

Erityisesti meitä sykähdyttää

 • verkkosivuihin liittyvän perustekniikan ymmärtäminen ja kokemus niiden päivittämisestä
 • kokemus MailChimpistä, jonkun julkaisujärjestelmän päivittämisestä ja Adobe Photoshopin käytöstä
 • kokemus sosiaalisen median kanavien hallinnoinnista ja sisällöntuotannosta

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen moniosaaja, jolle digitaalisuus on arkipäivää. Seuraat digitaalisen maailman kehitystä ja suhtaudut innostuneesti uusiin asioihin. Saat asiakkaamme rakastumaan itseesi myönteisellä ja innostuneella asenteella ja tinkimättömällä tekemisen meiningillä. Vuorovaikutus asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa on sinulle luontevaa - sekä puhelimitse, sähköpostitse että henkilökohtaisesti.

Olet ripeä tekemään töitä ja teet asiat kerralla oikein. Kiireiset aikataulut ja matkan varrella muuttuvat vaatimukset eivät saa sinua hermostumaan. Sinulla on rohkeus hypätä tuntemattomaan ja ottaa vastuuta myös asioista, jotka eivät ole ennalta tuttuja. Toimit huolenpitotiimissä, joka asiakastyön lisäksi vastaa myös toimistomme arjen pyörittämisestä.

Tarjoamme haastavaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen. Opastamme sinut tekemisen alkuun ja lähellä on ihmisiä, jotka ovat valmiina auttamaan, kun kysyttävää tulee.

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa Pauligista Pepsodentiin ja Kennelliitosta Oopperaan. Mukana on Suomen ja maailman tunnetuimpia brandeja. Työkaverit ovat asiantuntevaa joukkoa (vaikka soittolistaltamme löytyykin hyvin epäilyttäviä kappaleita). Kolmenkymmenen ihmisen yhteisömme on myös useimpina päivinä hyvää ja innostavaa seuraa.

Panostamme ihmistemme osaamisen kehittämiseen. Työt tehdään meillä työaikana eikä töitä viedä kotiin. Työehdot ovat kohdallaan ja asioista sovitaan joustavasti. Ihmistemme hyvinvoinnin on osaltaan varmistamassa tavallista kattavampi työterveyshuolto ja liikunta- sekä kulttuuriedut.

Viihtyisä työympäristömme sijaitsee komeassa kivilinnassa Korkeavuorenkadulla, viiden minuutin kävelymatkan päässä Helsingin keskustan ytimestä. Toimistollamme tuoksuu säännöllisesti tuore leipä. Viihdykettä tuovat säännölliset peli-illat ja muu yhteinen tekeminen myös työajan ulkopuolella.

Aloitamme haastattelut heti sopivan kandidaatin löydyttyä, mutta lähetäthän hakemuksen viimeistään 15.1.2019.

Tervetuloa joukkoon! Hae nyt!

Hakukoneoptimointi

Lisätietoja tehtävästä

Heräsikö kysymyksiä tehtävän sisällöstä tai vaatimuksista? Lähetä viesti tai soittele Joonakselle, niin jutellaan lisää. Parhaimmat ajat jutella puhelimessa ovat ma 3.12. klo 14.00-16.00 ja ma 10.12. klo 13.00-15.00.

Joonas Hirn, toimitusjohtaja
Puh 040 763 4142
joonas.hirn@karhuhelsinki.fi

 

Karhu Helsinki Oy

Karhu Helsinki on kaupungin sympaattisin digitoimisto. Olemme rakentaneet suomalaisten yritysten digitaalista liiketoimintaa vuodesta 1996. Teemme verkkosivustoja ja digitaalista markkinointia, jotka kasvattavat asiakkaidemme myyntiä ja alentavat kuluja. Työskentelemme avoimen lähdekoodin tuotteilla, joista tärkeimpänä työvälineenämme on Drupal.

Osa tuloksestamme lahjoitetaan WWF:n työhön jääkarhun ja arktisten alueiden suojelemiseksi. Olemme yksi Suomen Vahvimmista yrityksistä (Suomen Asiakastieto Oy) jo yli 10 vuoden ajalta.

Työskentelemme mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektien parissa. Asiakkaitamme ovat mm. Paulig, Unilever, Sodexo, CWT Kaleva Travel, SAK, Suomen Kennelliitto, Rocla, Olympiastadion, Ammattiliitto Pro, Suomen Kansallisooppera, Suomen Palloliitto, Wihuri ja Säteilyturvakeskus.

Ajatuksistamme kertoo blogi osoitteessa karhuhelsinki.fi ja pikaviestit www.twitter.com/karhuhelsinki. Toimistomme elämää ja elintarvikkeita esittelee www.instagram.com/karhuhelsinki. Palvelumme ja asiakkaamme esittäytyvät osoitteessa karhuhelsinki.fi.