Drupal integroituu luontevasti lukuisiin ERP-järjestelmiin, mm. CGI:n Suomessa kehittämään Sonet ERP -järjestelmään. Sonet-järjestelmän tuottamaa sisältöä voidaan noutaa esitettäväksi Drupalilla rakennetulla sivustolla tai sivusto voi tarjota sisältöä tallennettavaksi ERP:ssä. 

Rajapinta kahteen suuntaan

Drupal tarjoaa toimivat rajapinnat, joiden kautta voidaan integroitua Sonet-järjestelmään. Sonetista voidaan tuoda sivustolle esim. tuotetietoa tai hintoja ja varastosaldoja. Verkkosivut voivat puolestaan välittää ERPiin verkkokaupan tilauksia, tarjouspyyntöjä tai muita yhteydenottoja.

Sonet-integraatio antaa eväät myynnin kasvuun

Kun Drupal ja Sonet keskustelevat saumattomasti, verkkosivusto nousee uudelle tasolle strategisena liiketoiminnan kasvattamisen työkaluna. Asiakkaalle voidaan tarjota Drupal-sivuston kautta laadukasta palvelua ja sulava käyttökokemus sekä mobiilissa että tietokoneella. Myynti- ja asiakaspalveluprosessit voidaan suunnitella verkkoympäristössä ilman merkittäviä rajoitteita ERP:n puolelta. 

Olemme hyvä valinta Sonet-integraatioprojektiin

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien integraatioiden rakentamisesta Drupalin ja ERP-järjestelmien välille. Meillä on kokemusta toimivista integraatioista Drupalin ja Sonet-järjestelmän välille.

Mikäli Drupal-Sonet-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Lähetä viesti ja kysy lisää. Katso muut Drupal-integraatiot.