Drupal integroituu luontevasti Salesforce CRM -järjestelmään. Drupal-sivustolla voidaan luontevasti kerätä liidejä tai vaikkapa tukipyyntöjä, jotka tallentuvat automaattisesti Salesforceen. 

Liidit kanavoituvat suoraan oikeaan osoitteeseen

Erilaiset Drupal-sivustolla julkaistavat lomakkeet voidaan yhdistää joustavasti erilaisiin Salesforce-ryhmiin, jolloin nettikävijöiden yhteydenototo kanavoituvat suoraan oikeille vastuuhenkilöille. Kokemuksemme Drupal-Salesforce-integraatioiden ja molempien järjestelmien rajapintojen luotettavuudesta on myönteinen. Kun toteutus on kertaalleen tehty, se palvelee vakaasti ja häiriöttä.

Myynti kasvuun, kustannukset minimiin

Drupal ja Salesforce yhdessä mahdollistavat tehokkaan liidienkeruun ja myynnin kasvattamisen. Myös asiakaspalvelu paranee, kun asiakas kohdataan nopeasti ja siinä kanavassa, joka on hänelle itselleen luontevin. Drupal-sivusto Salesforce-integroituinen elementteineen tarjoaa laadukkaan käyttökokemuksen sekä mobiilissa että tietokoneella. Kaikki tämä tapahtuu maltillisella alkuinvestoinnilla ja minimaalisin jatkuvin kustannuksin.

Olemme varma valinta Salesforce-integraattoriksi

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien verkkopalveluiden rakentamisesta Drupal-järjestelmällä. Meillä on kokemusta toimivista integraatioista Drupalin ja Salesforce CRM -järjestelmän välille.

Mikäli Drupal-Salesforce-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Kerromme integraation hinnan etukäteen ja laskutamme jälkikäteen. Lähetä viesti ja kysy lisää. Katso muut Drupal-integraatiot.