Drupal integroituu luontevasti MailChimp-uutiskirjejärjestelmään. Drupal-sivustolla voidaan monipuolisesti kerätä tietoa suoraan MailChimp-järjestelmään. Drupal-sivusto integroituu myös MailChimpin monipuolisiin markkinointiautomaatiotoimintoihin.

Integraatio antaa avaimet nettisisällön segmentointiin

Drupal-sivusto voi tarjota sisältöä segmenttikohtaisesti niin, että segmentointia ja asiakaskantaa hallinnoidaan Drupalissa. Koko Drupal-sivuston sisältö voi automaattisesti muovautua sen perusteella, mihin segmenttiin kuuluva kävijä sivustolla vierailee.

Sisällön automaattijakelu tavoittaa laajan yleisön

Drupalilla tuotettua sisältöä voidaan myös automaattisesti toimittaa sähköpostitse MailChimpin kautta. Esimerkiksi tuoreimmat uutiset voivat lähteä valituille MailChimp-kohderyhmille automaattisesti, heti niiden Drupalissa tapahtuneen julkaisun jälkeen. Lähetyksessä voidaan käyttää myös monipuolisempaa ajastusta. Integraation myötä sisältö saadaan leviämään nopeasti laajalle yleisölle maltillisin lisäkustannuksin.

Drupal ja MailChimp yhdessä mahdollistavat edistyksellisten markkinointiautomaatio- ja digitaalisen sisällön räätälöintiratkaisujen toteutuksen.

Karhulla on pitkä kokemus sekä Drupalista että MailChimpistä

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien verkkopalveluiden rakentamisesta Drupal-järjestelmällä. Olemme työskennelleet myös MailChimpin kanssa useiden vuosien ajan. Meillä on monipuolista kokemusta toimivista integraatioista Drupalin ja MailChimp-järjestelmän välille.

Mikäli Drupal-MailChimp-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Lähetä viesti ja kysy lisää. Katso muut Drupal-integraatiot.