Drupal integroituu luontevasti erilaisiin matkavarausjärjestelmiin, mm. Intres/Winres-varausratkaisuihin, jota kehittää Comgate Oy. Drupalilla rakennettuun sivustoon voidaan yhdistää esim. Intres-pohjaisia varauselementtejä, joista kävijät ohjataan Intresin myyntikanaviin.

Reaaliaikaiset hinnat kiinnostavat kaikkia

Drupal-pohjaiselle sivustolle voidaan joustavasti tuottaa myös Winresissä julkaistua sisältöä, mikäli saatavilla on esim. kohde- tai hintatietoa standardoidun rajapinnan kautta. Todelliset hinnat kiinnostavat asiakkaita ja madaltavat ostokynnystä.

Integraatio antaa eväät myynnin kasvuun

Drupal-Intres-integraatio avaa suuret mahdollisuudet myynnin kasvattamiselle ja kulujen madaltamiselle. Asiakkaille voidaan tarjota laadukas myynti- ja palveluprosessi sekä mobiilissa että tietokoneella. Toisaalta asiakkaan palvelemisen edellyttämä prosessi pyörii Intres- ja Winres-järjestelmässä vakioidulla tavalla, joka ei aiheuta lisäkustannuksia.

Meillä on pitkä kokemus matkailualan integraatioista

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien matkailualan verkkopalveluiden rakentamisesta Drupal-järjestelmällä. Meillä on kokemusta toimivista integraatioista Drupalin ja Intres-järjestelmän useiden eri versioiden välille.

Mikäli Drupal-Intres-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Lähetä viesti ja kysy lisää. Katso muut Drupal-integraatiot.