Drupal integroituu luontevasti erilaisiin matkavarausjärjestelmiin, mm. HotelEngine-varausratkaisuihin. Drupalilla rakennettuun sivustoon voidaan yhdistää esim. HotelEngine-pohjaisia varauselementtejä, joista kävijät ohjataan HotelEnginen myyntikanaviin.

Reaaliaikaiset hinnat nettisivuille

Drupal-pohjaiselle sivustolle voidaan joustavasti tuottaa myös sisältöä julkaistavaksi HotelEnginen kanavista, mikäli saatavilla on esim. kohde- tai hintatietoa standardoidun rajapinnan kautta. 

Myynti kasvuun minimaalisin kustannuksin

Drupal-matkavarausjärjestelmäintegraatiot tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia myynnin kasvattamiseen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Kun nettisivusto ja varausjärjestelmä toimivat saumattomana myyntiputkena, online-myynnin kasvulle on parhaat mahdolliset edellytykset. Myynnin kasvu tapahtuu ilman vastaavaa kustannusten kasvua - varausjärjestelmän infra ja toimintaprosessit ovat jo olemassa ja digikanava ainoastaan tuottaa sinne uusia asiakkaita. Drupal-sivustolla varaajille voidaan tarjota elämyksellistä sisältöä sekä mobiilissa että tietokoneella.

Karhu on varma valinta HotelEngine-integraatioon

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien matkailualan verkkopalveluiden rakentamisesta Drupal-järjestelmällä. Meillä on kokemusta toimivista integraatioista Drupalin ja HotelEnginen tuotteiden välille.

Mikäli Drupal-HotelEngine-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Lähetä viesti ja kysy lisää. Katso muut Drupal-integraatiot.