Hakukoneoptimointi auttaa sivustoa sijoittumaan hakutuloksissa korkeammalle, jolloin sivuston sisältö on paremmin kävijöiden saavutettavissa. Hakukoneoptimointi jaetaan yleensä koskemaan kahta osaa: sivuston teknisiä ominaisuuksia sekä varsinaista näkyvää sisältöä.

Hakukoneoptimointi tuottaa tuloksia

Hakukoneoptimoinnilla tavoitellaan sijoittumista ensimmäiselle hakutulossivulle yritykselle tärkeillä avainsanoilla ja hakutermeillä. Mitä paremmin oma sivusto sijoittuu hakutulossivulla sitä enemmän se kerää kävijöitä. Kun avainsanat on valittu huolellisesti ja sivun sisältö vastaa tehtyä hakua, ovat sivulle tulevat kävijät yritykselle tärkeitä potentiaalisia asiakkaita. Optimointi toimii näin myynninedistäjänä.

Drupal-sivustot näkyvät hyvin hakukoneissa

Hakukoneet arvostavat standardeja ja Drupalin standardien mukainen tekniikka ja avoin arkkitehtuuri ovat hyvin yhteensopivia hakuteknologioiden kanssa. Hakukoneet painottavat myös sivujen nopeita latausaikoja, tässäkin Drupal on erityisen vahva.

Karhut palaveeraavat
  • Hakukoneystävällisyys on Drupalin kehittämisen keskeinen tavoite
  • Hakukoneystävällisen rakenteen suunnittelu on Drupalissa helppoa
  • Drupal tukee hakukoneystävällisen sisällön tuotantoa
  • Drupalilla tehdyt sivustot ovat nopeampia kuin muilla järjestelmillä rakennetut sivustot

Hakukoneoptimointi on prosessi

Karhu Helsinki suunnittelee rakentamiensa sivujen rakenteen ja sisällön hakukoneystävälliseksi. Koulutamme asiakkaamme tuottamaan laadukasta hakukoneoptimoitua sisältöä, joka nousee hyvin esiin hakukoneissa. Suunnittelemme ja valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa tärkeimmät avainsanat, joihin sivuston sisältösuunnitelma perustuu.

Hakukoneoptimointi ei ole kertaluontoinen projekti, joten sisällöntuottajien on erityisen tärkeää paneutua jatkuvan hakukoneystävällisen sisällön laatimiseen. Hyvä sisältö palvelee ensisijaisesti sivulla kävijöitä ja saa heidät viettämään enemmän aikaa yrityksen tai brandin parissa. Myös hakukone pystyy arvioimaan sisällön laatua ja merkityksellisyyttä.

Karhu Helsinki on asiakkaidensa apuna myös sivustoprojektien valmistumisen jälkeen. Voit tehdä kanssamme sopimuksen sivuston jatkuvasta seurannasta ja analysoinnista, jonka perusteella varmistamme ja parannamme sivuston hakukonenäkyvyyttä. Räätälöimme jokaiselle yritykselle sopivan ratkaisun.

Kysy meiltä lisää hakukoneoptimoinnista, lähetä viesti tällä sivulla olevalla lomakkeella. Tutustu myös jatkuvan hakukoneoptimoinnin palveluumme.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää