Drupal integroituu sujuvasti lähes mihin tahansa ERP-järjestelmään. Esimerkiksi Microsoft Dynamics AX ERP -järjestelmä saadaan integroitua Drupal-järjestelmän kanssa luontevasti. Dynamics AX:ssä hallinnoitua sisältöä voidaan noutaa esitettäväksi Drupalilla rakennetulla verkkosivustolla tai verkkokaupassa, jonka moottorina on Drupal Commerce -verkkokaupparatkaisu. 

Rajapinta kahteen suuntaan

Drupal tarjoaa toimivat rajapinnat, joiden kautta voidaan tehdä integraatio MS Dynamics AX -järjestelmään. Dynamics AX:stä voidaan tuoda sivustolle esim. tuotetietoja, tuotteiden hintoja hintoja tai varastosaldoja. Drupal-sivusto ja -verkkokauppa voidaan puolestaan määrittää välittämään ERPiin tilauksia tai muita asiakasviestejä.

MS Dynamics AX -integraatio antaa eväät myynnin kasvuun

Kun Drupal ja MS Dynamics AX ERP keskustelevat, verkkosivut ja verkkokauppa antavat olennaisesti laajemmat mahdollisuudet bisneksen kasvattamiseen. Asiakas saa Drupal-sivuston tai verkkokaupan kautta laadukasta palvelua sekä sulavan käyttökokemuksen sekä mobiililaitteilla että tietokoneella. Myynti- ja asiakaspalveluprosessit voidaan suunnitella verkkosivustolle ilman ERP:n asettamia rajoituksia. 

Olemme hyvä valinta MS Dynamics AX -integraatioprojektiin

Karhu Helsinki on yksi Suomen kokeneimmista Drupal-toimistoista. Meillä on pitkä kokemus vaativien integraatioiden rakentamisesta Drupal-julkaisujärjestelmän ja Drupal Commerce -verkkokaupan sekä ERP-järjestelmien välille. Olemme onnistuneet myös toteutuksissa Drupalin ja MS Dynamics AX -järjestelmän välillä.

Mikäli Drupal-MS Dynamics AX -integraatio kiinnostaa, toivomme että yhteydenottoa tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Lähetä viesti ja kysy lisää. Tutustu myös muihin Drupal-integraatioihin.