Karhu Helsinki on hyvä kumppani, kun haluat suunnitella ja rakentaa tuloksellisia markkinointiautomaation ratkaisuja. Ratkaisumme perustuvat eurooppalaisen Mailjet-uutiskirjejärjestelmän edistyksellisiin markkinointiautomaatio-ominaisuuksiin.

Ladattavaan aineistoon perustuva liidienkeruu

Liidienkeruuta voidaan tehostaa olennaisesti, kun kävijälle tarjotaan ladattavaksi houkutteleva dokumentti, jonka sisällön hän mieltää tarjoavan selvää lisäarvoa julkisen verkkosivuston sisältöön verrattuna. Kun sisältö on riittävän kiinnostavaa, kävijä on valmis täyttämään yhteystietonsa lomakkeeseen päästäkseen siihen käsiksi. Huolellisesti suunniteltuna ja tuotettuna aineistopohjainen liidienkeruu on tehokasta ja tarjoaa kävijälle korkeatasoisen kokemuksen.

Sähköpostiautomaatio

Automaattisesti lähetettävä sähköpostisarja pitää yrityksenne tehokkaasti ja pitkäaikaisesti asiakkaan mielessä, mutta työllistää vain vähän. Tasokkaalla sisällöllä varustettu 3-5 sähköpostiviestin sarja suunnitellaan ja tuotetaan kerran, mutta sitä tarvitsee päivittää vain silloin tällöin. Automaattisia sähköpostisarjoja voidaan tuottaa samalla formaatilla helposti useita eri aiheista. Sähköpostiautomaation menestyksen kulmakivi on tehokas analytiikka, aktiivinen seuranta ja prosessin huolellinen hiominen. Mailjet tarjoaa tähän hyvät mahdollisuudet.

Markkinointiautomaatio - Karhu Helsinki

Verkkokaupan tehostaminen markkinointiautomaatiolla

Mailjet-uutiskirjejärjestelmä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet verkkokaupan tehostamiseen. Verkkokaupan asiakkaalle voidaan esimerkiksi lähettää automatisoitua viestintää, mikäli hän kerää tuotteita verkkokaupan ostoskoriin, mutta jättää ne tilaamatta. Hänelle voidaan myös lähettää automaattisesti sähköpostia, jossa ristiinmarkkinoidaan tuotteita, joiden on perusteltua olettaa kiinnostavan häntä hänen aiempien ostostensa perusteella. Mailjetissä on valmiit integraatiot useisiin verkkokauppajärjestelmiin.

Markkinoinnin automaatio on helppo toteuttaa

Markkinoinnin automaation kanssa pääsee liikkeelle ilman mittavia rahallisia tai työaikapanostuksia. Automaatiota on hyvä pilotoida pienimuotoisilla ja konkreettisilla hankkeilla. Esimerkiksi automatisoitu sähköpostisarja on määritelty, suunniteltu ja toteutettu nopeasti ja maltillisella investoinnilla.

Markkinoinnin automaatiohankkeista saadut tulokset ja tunnusluvut on tärkeää analysoida huolellisesti, jotta tulevia ja suurempia hankkeita koskevat päätökset ovat vankalla pohjalla. Analytiikka ja relevantit menestyksen mittarit eli KPI-luvut ovat avain pitkän tähtäimen menestykseen markkinoinnin automaatiossa.

Ota meihin yhteyttä, käynnistetään keskustelu siitä, miten markkinoinnin automaatio voisi kasvattaa myyntiänne ja alentaa kulujanne. Johtava eurooppalainen uutiskirjejärjestelmä Mailjet tarjoaa kattavat mahdollisuudet tulokselliseen markkinointiautomaatioon.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää