Google Display -verkosto jakelee digitaalista mainontaa miljoonille sivustoille ympäri maailman. Olet sataprosenttisella varmuudella nähnyt Google Display -verkoston tarjoilemia mainoksia. Googlen verkosto on kaikkialla, suurista media- ja yrityssivustoista henkilökohtaisiin blogeihin ja harrastesivustoihin.

Nettisivustot vuokraavat mainostilaa Googlelle

Sivustojen ylläpitäjät vuokraavat sivustollaan olevan mainostilan Googlelle, joka täyttää tilan mainonnalla, joka heidän näkemyksensä mukaan parhaiten tavoittaa sivustolla vierailevan kävijän. Kaksi eri kävijää näkevät samalla sivustolla yleensä erilaista mainontaa. Google osaa tehokkaan kohdistamisen.

Suunnittelemme, tuotamme ja optimoimme mainontaa Display-verkostoon

Suunnittelemme Google Display -verkoston mainoskampanjoita, suunnittelemme mainonnan sisällön ja rakennamme kampanjat Googlen edistyksellisillä työkaluilla. Asiantuntijamme seuraa ja optimoi Display-mainonnan tehokkuutta jatkuvana prosessina. Työn keskeisin tavoite on saada mainonnalla mahdollisimman tuntuvat tulokset mahdollisimman pienellä rahalla.

 

Display-verkosto on tyrmäävän tehokas remarketingissa

Google Display -verkostosta saadaan erityisen paljon tehoa irti, kun siellä tehdään ns. uudelleenmarkkinointia eli remarketingia. Kertaalleen sivustolla vieraillutta kävijää voidaan Display-verkoston kautta muistuttaa yrityksen tuotteista tai palveluista yhä uudelleen ja uudelleen.

Olemme Google Partner

Karhu Helsinki on Google Partner -toimisto. Google Display -verkostossa tehtävää mainontaa tekevät meillä Googlen sertifioimat asiantuntijat. Vastaamme kampanjasuunnittelusta, mainosaineiston luovasta suunnittelusta ja kampanjatoteutuksesta Googlen edistyksellisillä työkaluilla. Asiantuntijamme seuraa kampanjan tehokkuutta ja tekee optimointia. Työn tuloksena kampanjaan käytetyistä rahoista saadaan mahdollisimman paljon irti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Display-mainonnasta

Olemme hyvä tekemään mainontaa Google Display -verkostossa ja valmiina auttamaan. Lähetä meille viesti alla näkyvällä lomakkeella tai ota yhteyttä.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää