Jääkarhu on maskottieläimemme, joka viehättää voimallaan ja sympaattisuudellaan. Tituleeraammehan mekin itseämme kaupungin sympaattisimmaksi digitoimistoksi. Jääkarhut seikkailevat viestinnässämme sekä toimistollamme, lähtien seinätapeteista aina sohvillamme istuviin pehmoeläimiin.

On ollut selvää, että haluamme osaltamme auttaa jääkarhuja myös virallisesti. Näinpä ryhdyimme WWF Suomen kumppaniksi. Tuemme jääkarhun ja arktisen luonnon suojelua.


Toimiva yhteistyö WWF Suomen kanssa

Yhteistyön aloittaminen oli vaivatonta. Olimme yhteydessä WWF Suomeen ja saimme vikkelästi vastauksia ja neuvoja asian edistämiseksi. Tarkemmin ottaen olemme royalty-lahjoittaja, lahjoitamme jokaisen toteutuneen asiakasprojektin hinnasta pienen osuuden WWF:n työlle jääkarhun ja arktisen alueen suojelemiseksi.

Lisäksi kannustamme asiakkaitamme vastaamaan asiakastyytyväisyyskyselyihimme lahjoittamalla jokaisesta meille palautuneesta kyselystä jääkarhuille. Eri yhteistyö- ja lahjoitusmuodoista voi lukea lisää WWF Suomen sivuilta tästä.

"Olemme tyytyväisiä, että Karhu Helsinki on valinnut meidät kumppanikseen. On hienoa, että jääkarhun symbolikseen valinnut digitoimisto haluaa osallistua konkreettisesti myös jääkarhun suojelutyöhön", toteaa WWF Suomen yritysyhteistyön johtaja Kati Malmelin.Jääkarhuja koskettavia uhkia on mahdollista vähentää

Ilmaston lämpeneminen on jääkarhulle suuri uhka. Ilmaston lämmetessä jääkarhujen elintilan kannalta merkitykselliset jäälautat vähenevät ja ravinnon saanti vaikeutuu.

Jäälautalta käsin saalistettavat hylkeet ovat karhujen pääravintoa. Meillä ihmisillä on mahdollisuus vaikuttaa ilmaston lämpenemiseen tekemällä viisaita energiavalintoja omassa arjessa.

Ilmastonmuutoksen lisäksi öljyn ja kaasun etsinnät ovat suuri uhka lajin tulevaisuudelle. Etsinnöistä mahdollisesti aiheutuvat vuodot saattavat pilata jääkarhun elinalueita. WWF:n aloitteesta on mm. perustettu kolme kansallispuistoa arktisille alueille, joilla jääkarhu voi vaeltaa rauhassa.

Haluamme tehdä oman pienen osuutemme sen eteen, että jääkarhut tallustelisivat arktisella alueella myös tulevaisuudessa.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää