Karhulla on asiaa

J-P mukaan luotsaamaan Karhun projekteja

Joonas Hirn

Toimiston proikkarihuone sai entisestään lisää eloa ja väriä elokuussa, kun Juho-Pekka Palomaa aloitti projektipäällikkönä. J-P on työskennellyt sekä Suomessa että ulkomailla monenlaisen median parissa. Pyörällään hän polkee Korkeavuorenkadun toimistollemme Sörnäisistä, mutta mitä muuta tästä, alunperin kokkolalaisesta, herrasta saataisiin irti?

 

Mikä on kummallisin kisa, johon olet osallistunut?

– Ehkä avantouinnin maailmancupin osakilpailu viestikisassa Ruotsin Skellefteåssa. Tai sitten ”alpinrodel”, eli alppikelkkailun Ruotsin osakilpailu. Nämä molemmat kokeilin viime talvena. Yksi kummallinen kisailuvisailu saattaa olla tulossa pian.

Mitä kuuluu aamurutiineihisi?

– Nykyään kananmunien keitto munankeittimellä, tosi kätevä kapistus eli oli hyvä ostos!

Entä mitä näet kotimatkallasi?

– Toissapäivänä näin Sami Sykön, eilen näin Vladimir Putinin ja tänään työmatkalla Pete Parkkosen. Eli erilaisia ihmisiä tulee aika paljon vastaan kodin ja työn välillä.

Mihin urheiluvälineeseen olet koskenut viimeksi?

– Golf-mailaan. Sitä edellinen kerta olikin ollut ehkä 5–6 vuotta sitten.

Mikä oli ensimmäinen työpaikkasi ja mikä siellä oli parasta?

– Mikäli kesätyöpaikka lasketaan työpaikaksi niin kesätyöntekijä Kokkolan suurteollisuusalueella 14-vuotiaana. Parasta oli se, että ruohonleikkuuta kestikin vain sen kahden viikon ajan.

Oletko käynyt Tampereen pohjoispuolella?

– Olen jopa syntynytkin Tampereen pohjoispuolella. Pohjoisin piste, missä olen Suomessa käynyt niin on Nuorgam, ja sitä pohjoisemmaksi on Suomessa vaikea päästä.

Haluaisin tavata Felix Kjellbergin. Yhden samannimisen olenkin jo tavannut, mutta kyseinen henkilö ei ollut se oikea Felix.

Juho-Pekka pyöräilee töihin

Mikä tv-sarja kuvastaa parhaiten elämääsi?

– Sinkkuvuosinani luokkakaverini vertasivat, että muistutin How I Met Your Mother -ohjelman päähenkilöä. Katsoin muutaman jakson sarjaa, enkä pystynyt katsomaan enempää sen heikon laadun vuoksi, enkä kyllä nähnyt itseäni päähenkilössäkään. Hirveästi en TV-sarjoja seuraile, joten kuvastamiseen en osaa vastata, mutta viihdyttäviä ovat olleet niin Muumilaakson tarinat, Pasila kuin Solsidankin.

Tunnustatko jotain intohimoksesi?

– Niitäkin on tullut ja mennyt, mutta ehkä pahimmat himot ovat laantuneet. Olin Nokia fan boy, saabisti ja fanitin proge- ja electrohousea, mutta historia on toistanut näissäkin itseään ja kaikki hyvä on loppunut aikanaan, niin olen kai kyynistynyt niin, etten enää oikein kiinny liiaksi mihinkään.

Jos kirjoittaisit kirjan, millainen se olisi?

– Omaelämäkerta, siinä riittäisi sepitettävää.

Piirrä psykedeelinen kuva

– Anteeks mitä? Olen huono piirtämään enkä psykedeelisyydestäkään hirveästi käsitä, mutta kokeillaan.

Tällainen siitä tuli:

J-P piirsi abstraktin kuvan

Millaisia odotuksia sinulla on syksyyn?

– Että lehdet pysyisivät puissa läpi talven eikä syksyä tulisi ollenkaan. En välitä märästä, tuulesta, kylmästä ja pimeästä, mutta työn tuomat uudet kuviot ovat kyllä pitäneet ajatukset poissa syksystä.

 

Toivomme alkavasta syksystä värikästä ja lehdekästä. Aurinkoisia kelejä!

Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. HTTP-virhekoodit – eli mitä näet silloin, jos nettisivu ei toimi kuten odotit
  2. Bitcoin mining – pahat pojat laittavat nettisivusi louhimaan rahaa, jos tietoturva ei ole kunnossa
  3. Googlen ilmaiset koulutukset
Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje