Unileverin tuotteet ovat mukana yli 2 miljardin kuluttajan elämässä joka päivä. Unilever auttaa ihmisiä voimaan hyvin, näyttämään hyvältä ja saamaan enemmän irti elämästä. Unileverin keskeisenä tavoitteena on kaksinkertaistamaa yrityksen koko samalla vähentäen ympäristövaikutuksiaan. Karhu Helsinki on Unilever Finlandin pitkäaikainen kumppani ja yksi yhtiön pohjoismaisista roster agency -sopimustoimistoista.

Työskentely Unileverin kanssa on ainutlaatuista - olemme päässeet toisaalta oppimaan jatkuvasti ja toisaalta rakentamaan yhden maailman edistyksellisimmän markkinointiyrityksen digitaalisia palveluita. Meillä on etuoikeus työskennellä lukuisien kansainvälisten ja kotimaisten brandien kanssa. Olemme rakentaneet nettisivustoja ja digitaalista markkinointia mm. seuraaville Unileverin tuotemerkeille: Bio Luvil, Comfort, Flora, Ingman, Hellmann's, Kingis, Knorr, Magnum, Jättis, Spice Ice ja Zendium. Unileverin brandinrakentajien mielenrauhan varmistaa Karhu Huolenpito lukuisilla sivustoilla.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää