Suomen Kennelliitto on Pohjoismaiden vanhin ja yksi maailman suurimmista koirajärjestöistä. Kennelliitto ajaa koirien ja koiranomistajien asiaa. Online-palvelut ovat avainasemassa liiton vuorovaikutuksessa jäsenkunnan kanssa. Kennelliiton digitaalinen viestintä on saanut tunnustusta sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Kennelliiton ja Karhu Helsingin strategisen kumppanuuden tuloksena on syntynyt mm. mittava Kennelliitto.fi-sivusto, Hankikoira.fi, Koiramuseo.fi sekä liiton suurtapahtumien online-näkyvyys.

 

Kennelliitto.fi on liiton mittava pääsivusto, joka palvelee laajasti sekä jäsenkuntaa että muita sidosryhmiä. Hankikoira.fi on huippusuosittu koirasivusto, jossa esitellään kaikki yleiset koirarodut ja jaetaan monipuolista tietoa koiran hoidosta ja kasvattamisesta. Hankikoira.fi-sivuston hakukonenäkyvyys on huippuluokkaa ja hakukoneoptimointi yksi sivuston keskeinen menestystekijä. Koiramuseo.fi on maailmankin mittakaavassa ainutlaatuinen palvelu, jossa kävijät voivat tutustua koiranomistamisen historiaan kiinnostavalla tavalla.

Lue lisää blogistamme:
Hankikoira.fi: Nettisivu, josta tuli hakukoneen paras ystävä

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää