Suomen Kennelliitto on Pohjoismaiden vanhin ja yksi maailman suurimmista koirajärjestöistä. Kennelliitto ajaa koirien ja koiranomistajien asiaa. Online-palvelut ovat avainasemassa liiton vuorovaikutuksessa jäsenkunnan kanssa. Kennelliiton digitaalinen viestintä on saanut tunnustusta sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Kennelliiton ja Karhu Helsingin strategisen kumppanuuden tuloksena on syntynyt mm. mittava Kennelliitto.fi-sivusto, Hankikoira.fi, Koiramuseo.fi sekä liiton suurtapahtumien online-näkyvyys.

 

Kennelliitto.fi on liiton mittava pääsivusto, joka palvelee laajasti sekä jäsenkuntaa että muita sidosryhmiä. Hankikoira.fi on huippusuosittu koirasivusto, jossa esitellään kaikki yleiset koirarodut ja jaetaan monipuolista tietoa koiran hoidosta ja kasvattamisesta. Hankikoira.fi-sivuston hakukonenäkyvyys on huippuluokkaa ja hakukoneoptimointi yksi sivuston keskeinen menestystekijä. Koiramuseo.fi on maailmankin mittakaavassa ainutlaatuinen palvelu, jossa kävijät voivat tutustua koiranomistamisen historiaan kiinnostavalla tavalla.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää