Suomen suurin kahvitalo Paulig on vuonna 1876 perustettu perheyritys. Pauligin tunnetuimpia merkkituotteita ovat Juhla Mokka, Presidentti, Brazil ja Paulig Mundo sekä kylmä kahvijuoma Frezza ja kaakaojuoma Tazza. Karhu Helsinki on Pauligin strateginen digitoimistokumppani. Teemme päivittäistä yhteistyötä Pauligin markkinointiviestintätiimin ja yhtiön muiden kumppaneiden kanssa. Yhdessä olemme määritelleet, suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia sivustoja, kampanjoita ja digitaalisia ratkaisuja. Tarjoamme Pauligille myös Karhu Huolenpidon.

Karhu Helsingin rakentama Paulig.fi on Drupal-sivusto kokoaa yhteen konsernin laajan brandiportfolion. Tavoitteena on puhutella vaikuttavalla tavalla sekä kuluttajia että ammattilaisasiakkaita. Paulig.fi on erinomaisen ketterä kampanja-alusta, joka kasvattaa Pauligin myyntiä. Olemme rakentaneet Pauligin sivustot myös Venäjälle ja kaikille muille markkinoille, joilla kahvitalo toimii. Karhu Helsingillä on johtava rooli Pauligin uusien digiratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää