Suomen Kansallisooppera on korkean kansainvälisen tason ooppera- ja balettitalo ja yksi Suomen merkittävimmistä kulttuurialan organisaatioista. Ooppera- ja balettivieraat pääsevät nauttimaan maailmanluokan elämyksistä. Ooppera ja baletti työllistävät satoja laulajia, tanssijoita ja lukuisia muita erikoisosaajia Suomen mittakaavassa ainutlaatuisessa työympäristössä. Karhu Helsinki suunnitteli ja toteutti oopperan ja baletin intranet-palvelun Drupalilla.

Intranet pitää talon koko henkilöstön ajan tasalla. Sivusto toimii responsiivisesti ja tarjoaa laadukkaan käyttökokemuksen tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Mobiilikäytettävyys on poikkeuksellisen suuressa roolissa talossa, jossa merkittävä osa kävijöistä on esiintyviä taitelijoita, jotka ovat sananmukaisesti liikkeessä suuren osan päivästä. Intranetin päivittäminen on helppoa ja nopeaa Karhu Helsingin räätälöimissä Drupal-näkymissä. Kansallisoopperan intranet-projektissa erinomaisen miellyttävänä kumppaninamme toimi strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää