Olympiastadion on yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä ja Suomen legendaarisin tapahtuma-areena. Stadionilla suomalaiset ovat päässeet kokemaan unohtumattomia elämyksiä olympialaisista aina suurkonsertteihin ja ainutlaatuisiin yritystapahtumiin. Olympiastadionin kentällä ovat otelleet yleisurheilun suuruudet ja jalkapallomaailman tähdet. Olympiastadion uudistuu vuosien 2016-2019 aikana kansainväliset suurtapahtumien vaatimukset täyttäväksi monitoimiareenaksi.

Karhu Helsinki on Olympiastadionin Pro Stadion -kumppani ja olemme mukana nostamassa stadionia uuteen kukoistukseen. Kannamme kortemme kekoon suunnittelemalla ja rakentamalla toimivia ja tyylikkäitä digipalveluita Drupal-järjestelmällä. Olemme rakentaneet ja kehitämme Stadion.fi-sivustoa, joka on Olympiastadionin runsaan digitaalisen sisällön koti. Verkkosivuilla Olympiastadion palvelee laajasti erilaisia sidosryhmiä ja tekee varainhankintaa, jolla on keskeinen rooli stadionin uudistushankkeessa. Meille Karhu Helsingissä on ollut etuoikeus päästä tekemään töitä Olympiastadionin osaavan tiimin kanssa jo useiden vuosien ajan. Stadion.fi on Karhu Helsingin Huolenpidossa.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää