Olympia on yksityinen kotimainen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa asiakkailleen markkinoiden laajimman valikoiman kaukomatkoja. Olympia tunnetaan kaukomatkailun uranuurtajana ja poikkeuksellisen asiantuntevana matkanjärjestäjänä. Olympian matkat on suunniteltu pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja näkemyksellä. Olympian valikoimassa on matkoja yli 60 maahan. Asiakkaat pääsevät kiehtoville matkoille nauttimaan luontoelämyksistä ja näkemään kulttuurien kirjoa.

Olympia.fi-sivuston rakentaminen ja sen kehittäminen on ollut Karhu Helsingille elämyksellinen kokemus. Sivustosta on suunniteltu toisaalta näyttävä ja toisaalta selkeä kokonaisuus, jonka keskeinen tehtävä on saada kävijän matkakuume nousemaan. Hyvä hakukonenäkyvyys tuo asiakkaat sivuille juuri silloin, kun he ovat etsimässä matkaa. Laadukkaat ja runsaat matkaesittelyt saavat asiakkaan vakuuttumaan siitä, että juuri Olympia on paras valinta kaukomatkaa etsittäessä. Ja kun asiakas on valmis, hänet ohjataan sujuvasti toimivan integraation läpi ostamaan matkaa Olympian käytössä olevassa Intres-matkavarausjärjestelmässä.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää