Metsänhoitoyhdistykset ovat metsänomistajien yhdistyksiä ja etujärjestöjä. Metsänhoitoyhdistyksen jäsenet saavat tietoa ajankohtaisista metsäasioista ja voivat hyödyntää monipuolisesti erilaisia metsänomistajille suunnattuja palveluita. Jäsenten käytössä on metsäammattilaisten asiantuntemus ja osaaminen. Metsänhoitoyhdistyksestä voi kysyä omaan metsääsi liittyviä neuvoja koskien puukauppaa, metsänhoitoa, metsäverotusta tai vaikkapa ympäristön suojelua.

Karhu Helsinki ja Metsänhoitoyhdistykset ovat tehneet läheistä yhteistyötä reilusti yli vuosikymmenen. Meillä on ollut ilo päästä tutustumaan monipuolisesti metsänomistamiseen ja metsätalouden suuriin kysymyksiin. Olemme suunnitelleet useita sukupolvia Metsänhoitoyhdistysten Mhy.fi-sivustosta, joka palvelee laadukkaasti metsänomistajia sekä valtakunnallisesti että oman yhdistyksen alueella. Sivuston sisältöä ylläpidetään Drupal-järjestelmässä yli sadan päivittäjän voimin. Yhteistyömme tuloksena on syntynyt myös Metsätilat.fi-sivusto, joka näkyy parhaiten, kun suomalainen netin käyttäjä etsii tietoa metsän ostamisesta ja myynnistä. Molempien sivustojen laadun varmistaa Karhu Huolenpito.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää