Knorr on kaikkien suomalaisten tuntema tuotemerkki, joka on läsnä lähes kaikkialla maailmassa. Knorrin laadukkaat tuotteet on kehitetty ihmisille, joilla ei aina ole aikaa valmistaa ruokaansa alusta asti itse, vaan he kaipaavat arkea helpottavia ratkaisuja. Knorr tarjoaa laadukkaita valmiita keittoja, kastikkeita ja liemiä. Valikoimasta löytyy myös laadukkaita valmiita aterioita perinneruoista trendikkäisiin maailman makuihin.

Knorr.fi-sivuston suunnittelusta, rakentamisesta ja kehittämisestä vastaa Karhu Helsinki. Knorr.fi näkyy erinomaisesti hakukoneissa ja tarjoaa laadukkaan käyttökokemuksen sekä tietokoneella että mobiilissa. Knorr-yhteistyö on osa Karhu Helsingin strategista kumppanuutta Unilever Finlandin kanssa, jonka tuloksena on vuosien aikana syntynyt kymmeniä sivustoja ja digitaalisia kampanjoita. Knorr-sivusto tarjotaan kävijöille Unileverin kansainvälisestä palvelinympäristöstä, joka sijaitsee Amazon AWS -järjestelmässä. Sivusto palvelee nopeasti ja luotettavasti myös silloin, kun kampanjat tuovat paikalle huikeita kävijämääriä.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää