Gigantti on kodinelektroniikan ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa. Ketju toimii ympäristössä, joka muuttuu jatkuvasti ja jossa kilpailu on raivokasta. Karhu Helsinki on suunnitellut ja rakentanut Gigantin online-markkinointia useiden vuosien ajan. Tuloksena on kampanjasivustoja, Facebook-sovelluksia, bannereita, rich mediaa ja muita digisisältöjä. Määrittelemme, suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia täsmätoimenpiteitä, jotka tukevat ketjun alati muuntuvia tavoitteita.

Karhu Helsingin suunnittelema ja toteuttama Gigantti Outlet tarjoaa suomalaisille huippuedullisia esittelytuotteita ja erikoiseriä Gigantti-myymälöistä ympäri Suomen. Teimme myymälöiden käyttöön huippuyksinkertaisen päivitystyökalun, jolla tuotepäivitysten tekeminen sujuu hetkessä. Hedelmäpeli kasvatti Gigantin Facebook-tykkääjien määrää kymmenillä tuhansilla ja aktivoi heitä vuorovaikutukseen ennennäkemättömällä tavalla. Nämä ja lukuisat muut online-toteutukset ovat aivan kasvattaneet merkittävästi Gigantin  myyntiä ja digitaalista näkyvyyttä.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää