E.Ahlström Oy on Suomen johtava kattaus- ja keittiötarvikkeiden sekä ravintolakalusteiden tukkuliike. E.Ahlström on luotettava yhteistyökumppani hotelli- ja ravintola-alan ja julkisen sektorin ammattilaisille Suomessa ja Baltiassa. E.Ahlström on ollut vuosien ajan digitaalisuuden edelläkävijä ja Karhu Helsingin läheinen yhteistyökumppani. Eahlstrom.fi-verkkokauppa on yrityksen digitaalisen kaupankäynnin ja markkinoinnin ydin.

Merkittävä osa yrityksen myynnistä tapahtuu verkossa Drupal Commerce -verkkokauppa-alustalla. Kauppa nivoutuu saumattomasti Drupalilla tuottetuun nettisivusisältöön. Kauppa palvelee sekä uusia että sopimusasiakkaita. Kauppa tarjoaa sopimusasiakkaille asiakaskohtaiset valikoimat ja hinnat sekä monia edistyksellisiä toimintoja. E.Ahlströmin verkkokauppa on integroitu kaksisuuntaisesti Sonet-järjestelmään. Verkkokaupan tuotetiedot noudetaan Sonetista ja tilaukset välitetään Sonetiin. Karhu Helsinki suunnitteli ja rakensi kaupan ja vastaa sen huolenpidosta ja kehittämisestä.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää