Alexandria Pankkiiriliike on yksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä, joka tarjoaa laadukkaita ja helppohoitoisia säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua. Karhu Helsingin Drupalilla rakentama Alexandria.fi-sivusto palvelee laadukkaasti Alexandrian asiakkaita sekä säästämis- ja sijoittamisvalintojaan vielä miettiviä kävijöitä. Sivusto tuottaa Alexandrialle arvokkaita liidejä ja vahvistaa asiakastyytyväisyyttä.

Sivusto tarjoaa kattavasti tietoa Alexandrian sijoitustuotteista ja palveluista. Keskeisten sijoitusinstrumenttien päivittäiset arvot pysyvät sivustolla ajan tasalla Alexandrian sisäiseen järjestelmään tehdyn integraation yli. Alexandria.fi on myös ketterä sisältömarkkinoinnin työväline. Laadukasta ja näyttävää ajankohtaisisältöä on helppoa tuottaa Drupalin työkaluilla, jotka Karhu Helsinki on muovannut olennaisesti vakioasennusta helpompaan muotoon. Kävijöitä rohkaistaan jakamaan sisältöä sosiaalisessa mediassa ja kävijöitä ohjataan sivustolle runsain mitoin erilaisin digitaalisen mainonnan keinoin.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää