Karhu Helsinki suunnittelee ja toteuttaa laadukkaita ja tehokkaita kampanjasivustoja, sosiaalisen median kampanjoita, bannereita ja muuta mainontaa. Kampanjamme ovat kasvattaneet myyntiä, lisänneet Facebook-tykkääjien määrää, herättäneet eloisaa keskustelua sosiaalisessa mediassa, keränneet ennätysmääriä klikkauksia ja voittaneet palkintoja. Asiakkaamme ovat yksimielisiä: kampanjointiin sijoitetulle rahalle on saatu vastinetta.

Toimistotyöntekijät toimiston keittiössä

Tarjoamme täyden paketin tai rajatun täsmätoteutuksen

Tarjoamme kokonaisratkaisun kampanjan ideoinnista visuaaliseen suunnitteluun, järjestelmäkehitykseen, tekniseen toteutukseen ja julkaisuun. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisen mainonnan ja seuraamme kampanjan tehoa. Teemme kampanjatoteutuksissa usein läheistä yhteistyötä mediatoimistojen ja mainos- sekä viestintätoimistojen kanssa. Moni tehokas kampanja on tulosta usean osapuolen toimivasta yhteistyöstä. Lue lisää siitä, miten digitoimisto voi auttaa.

Vuorovaikutus ja sosiaalinen media tuovat tehoja

Kampanjasivustot ovat perinteisesti rakentuneet kilpailujen ympärille. Ne toimivat edelleen hyvin, mutta tuloksellisimmissa online-kampanjoissa on yleensä mukana muutakin. Kun kävijät pääsevät tuottamaan omaa sisältöä tai vaikkapa pelaamaan koukuttavaa peliä, syntyy aivan erilainen kontakti brandiin. Kun ihmiset saadaan innostumaan, he laittavat sanan kiertämään sosiaalisessa mediassa. Me teemme sen helpoksi ja houkuttelevaksi.

Suunnittelemamme kampanjat ovat kasvattaneet myyntiä ja tykkääjämäärää, herättäneet keskustelua sosiaalisessa mediassa, keränneet klikkauksia ja voittaneet palkintoja.

Karhu Helsingillä on vankka osaaminen Facebook-sovellusten ja muiden sosiaalisen median toimintojen rakentajana. Meillä on vahvat näytöt onnistumisista myös viraalikampanjoiden ja sähköiseen suoramarkkinointiin perustuvien kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pyydä meitä suunnittelemaan kokonaisvaltainen online-kampanja tai ota meidät osaksi kampanjatiimiä. Työskentelemme ripeästi ja kilpailukykyisillä kustannuksilla. Lähetä meille viesti alla näkyvällä lomakkeella ja pyydä tarjous tai lisätietoja.